Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Έπιασαν το μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο! Δεν έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο!




Δείτε στο Athens Magazine φωτογραφίες από το μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο!
Οι φωτογραφίες ενός τεράστιου ερπετού που αιχμαλωτίστηκε πρόσφατα στη Μαλαισία κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ανατριχίλα με το επιβλητικό μέγεθος του επικίνδυνου ζώου.
Αιχμαλώτισαν το μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο - Δείτε φωτογραφίες

Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για έναν τεράστιο δικτυωτό πύθωνα τον οποίο εντόπισαν και «συνέλαβαν» οι εργάτες μιας οικοδομή στο νησί Πενάνγκ.

Οι ίδιοι εργάτες που εμφανίζονται στο φωτογραφικό υλικό να ποζάρουν περιχαρείς με το εύρημά τους υποστηρίζουν ότι το μήκος του πελώριου ζώου ξεπερνά τα οκτώ μέτρα και το βάρος του τα 250 κιλά.




Αν οι ισχυρισμοί τους ευσταθούν, το επιβλητικό ερπετό διεκδικεί τον τίτλο του «μεγαλύτερου φιδιού που έχει αιχμαλωτιστεί ποτέ», τον οποίο κατέχει προς το παρόν με βάση το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ένας άλλος δικτυωτός πύθωνας, η Μέδουσα, με μήκος περίπου 7,5 μέτρα.

Η Μέδουσα, η οποία ζει σε ένα αξιοθέατο στο Κάνσας των ΗΠΑ και μπορεί να καταβροχθίσει ένα ελάφι σε ένα γεύμα, κατείχε για χρόνια τον τίτλο του μεγαλύτερου σε μήκους φιδιού, όμως τώρα κινδυνεύει να χάσει το στέμμα της από τον καινούργιο διεκδικητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλο που ο πύθωνας θεωρείται το φίδι με το μεγαλύτερο μήκος στον κόσμο, το πιο ογκώδες είδος είναι σίγουρα η «ξαδέλφη» του, η ανακόντα, που μπορεί να φτάσει τους πολλούς τόνους σε βάρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου