Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Σε κίνδυνο η δημόσια υγεία: Στον Ασπρόπυργο πουλάνε καμένα ζώα που έχουν καθαρίσει με...!




Ακόμη και καμένα ζώα σπρώχνουν κάποιοι ανενδοίαστα στην αγορά αφού πρώτα τα καθαρίσουν με υγρό πιάτων και σφουγγάρι προκαλώντας αγανάκτηση ενώ θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.
Εικόνες που προκαλούν φρίκη και αγανάκτηση. Αλλοδαπός έχει βάλει στην σειρά καμένα πρόβατα και με ιδιαίτερη προσοχή χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι, νερό αλλά και υγρό σαπούνι τα καθαρίζει έτσι ώστε αυτοί που θα τα καταναλώσουν να μην καταλάβουν την βόμβα που βάζουν στα πιάτα τους.
Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν θα δείτε όλη αυτή την διαδικασία να γίνεται στο χώμα ανάμεσα σε σκουπίδια. 
Και να ήταν μονό αυτό. Στην ίδια περιοχή κάποιος ασυνείδητος πέταξε ένα τεράστιο ψόφιο γουρούνι βορά των αδέσποτων ζώων πολύ κοντά σε πεταμένα... φέρετρα.
Η μυρωδιά δεν σε άφηνε να πλησιάσεις. Μια υγειονομική βόμβα η οποία έχει ήδη εκραγεί.
Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε τον δρόμο τα ροδοπέταλα. Στον Ασπρόπυργο είδαμε και τον δρόμο στρωμένο με κόκκαλα σφαγμένων ζώων.
Σχεδόν σε όλα τα πρόχειρα παραπήγματα στις εισόδους αλλά και περιμετρικά υπάρχουν άγρια σκυλιά έτοιμα να κατασπαράξουν όποιον τολμούσε να μπει μέσα σε αυτά.
Η αυτοψία  σε αυτή την αχανή περιοχή όπου βασιλεύουν τα παράνομα σφαγεία και το παραεμπόριο ζώων που δεν έχουν περάσει από κανένα κτηνιατρικό έλεγχο έδειξε ότι οι ασυνείδητοι, οι οποίοι δεν διστάζουν να σπρώχνουν ψοφίμια στην αγορά, λειτουργούν σχεδόν ανενόχλητα.
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Και αναρωτιόμαστε έχουμε καταναλώσει και εμείς τέτοια κρέατα χωρίς να το γνωρίζουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου