Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις της εβδομάδας! (11/04 - 17/04)
Οι προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια με τις πλανητικές μετακινήσεις και όψεις των ημερών!

Κριός

Η Αφροδίτη σου υπόσχεται πως ό,τι και να γίνει, στο τέλος όλα μπορούν να πάνε καλά! Το θεαματικό τρίγωνό της με τον Άρη είναι ένα άνοιγμα σε έναν καινούργιο κόσμο, που μπορεί να κατανοήσει το πάθος, τη φλόγα, την δίψα που έχεις για ζωή και τη διάθεσή σου να τη μοιραστείς με ένα πρόσωπο, που εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα! Ο έρωτας αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο την εβδομάδα αυτή στη ζωή σου, αφού δημιουργούνται οι συνθήκες, που θα σε φέρουν μπροστά στο πρόσωπο εκείνο που πρέπει να συναντήσεις! Άλλωστε, ο έρωτας ποτέ δεν έρχεται τυχαία… όλα είναι συντονισμένα και προκαθορισμένα, για να συναντήσεις το άτομο, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου, μια και η ένταση που χαρακτηρίζει την ιστορία αυτή, θα εκτινάξει την αδρεναλίνη σου στα ύψη (κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου). Βεβαίως, η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει και οικονομικά ανοίγματα κι ευκαιρίες, ενώ διορθώνει λάθη της προηγούμενης περιόδου, έτσι ώστε να μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά σε έναν στόχο σου.
Ταύρος
Ο Ερμής στο ζώδιό σου, σε δύο θετικές όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα, δημιουργεί μια σειρά ευνοϊκών συγκυριών, μέσα από τις οποίες μπορεί να αξιοποιήσεις ιδέες που μπορεί να έμεναν μέχρι στιγμής σε εκκρεμότητα, δημιουργικές δεξιότητες και ταλέντα, που τώρα μπορείς να εξελίξεις, να επεκτείνεις ή να αναβαθμίσεις και να εισπράξεις ένα σημαντικό όφελος από αυτά! Ίσως ακόμα θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή και ένα ταξίδι, να βρίσκονται πολύ πιο κοντά σου απ’ ό,τι νόμιζες! Η περίοδος αυτή έχει έντονη εξωστρέφεια, ενισχύει την κοινωνική σου ζωή και σε βοηθά να εκτονώνεις κάθε άγχος, προβληματισμό ή ανασφάλεια, μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές συναναστροφές, που τρέφουν την ψυχή σου! Όμως, και η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται και τώρα μπορείς να ανοίξεις έναν νέο κύκλο με ένα πρόσωπο που στο παρελθόν η σχέση σας σε πλήγωσε ή σε στενοχώρησε, ενώ δεν αποκλείεται και μια νέα γνωριμία να δημιουργεί πολύ όμορφα συναισθήματα! Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, σε ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Άρη, μπορεί να προωθήσει ένα σχέδιο που προετοιμάζεις παρασκηνιακά, μπορεί όμως να φέρει και μια βελτίωση ή διευκόλυνση στα οικονομικά σου. Είναι όμως και η κατάλληλη στιγμή για μια ερωτική ιστορία, η οποία φαίνεται να κινείται στο παρασκήνιο, προκαλεί όμως έντονο πάθος και πολύ δυνατά συναισθήματα!
Δίδυμοι
Ένα περιβάλλον ευνοϊκών συγκυριών συνθέτει το χάρτη της εβδομάδας αυτής. Η επαγγελματική σου ζωή ενεργοποιείται και σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να τα εξελίξεις και να εισπράξεις ένα σημαντικό όφελος από αυτά, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια νέα ευκαιρία που σε βάζει ξανά στο επαγγελματικό παιχνίδι δυναμικά! Σχέδια και ιδέες που κινούνται σε ένα πιο παρασκηνιακό περιβάλλον, την εβδομάδα αυτή δημιουργούν εξαιρετικές συγκυρίες ανάπτυξης και εξέλιξης και ίσως μια οικονομική διευκόλυνση ή ανάκαμψη να βοηθήσει στην ολοκλήρωσή τους! Ίσως ακόμα και μια εργασιακή αναβάθμιση είναι πιο κοντά από ποτέ! Παράλληλα, υπάρχουν γεγονότα που εστιάζουν στην ανανέωση της ερωτικής σου ζωής και ίσως ο έρωτας είναι πολύ πιο κοντά σου από ό,τι νόμιζες μέχρι τώρα… Ο φιλικός σου κύκλος μπορεί να περικλείει ένα πρόσωπο, που τώρα το βλέπεις με ένα άλλο βλέμμα, πιο συναισθηματικό και κυρίως πιο ερωτικό, ενώ κι εκείνο ανταποκρίνεται στην πρόθεσή σου, κυρίως για σένα του πρώτου δεκαημέρου!
Καρκίνος
Ίσως να είναι η στιγμή που περίμενες, αυτή που θα σου ανοίξει την πόρτα σε ένα νέο ξεκίνημα, μια καινούργια, αστραφτερή ευκαιρία στην επαγγελματική σου ζωή! Την εβδομάδα αυτή μπορείς να ελπίζεις σε εκείνη την προαγωγή που περίμενες εδώ και καιρό, σε μια νέα, ελπιδοφόρα συνεργασία με αισιόδοξες προοπτικές… Όλα αυτά είναι σενάρια που μπορεί να γράψουν τις εξελίξεις τις επόμενες ημέρες (κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου) και να δώσουν μια σημαντική ανάταση στην ψυχολογία σου κι ένα χαμόγελο στα χείλη σου! Η εβδομάδα αυτή όμως, έρχεται να ανοίξει έναν νέο κύκλο συζητήσεων, διαπραγματεύσεων κι επαφών, που είχαν ξεκινήσει στο προηγούμενο διάστημα, για να τους δώσει τη δυνατότητα να ολοκληρωθούν, στέφοντας με επιτυχία τους στόχους και τα σχέδιά σου! Ίσως ακόμα να δεχτείς τη βοήθεια και τη στήριξη ενός φιλικού προσώπου, που η παρουσία του παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Δεν αποκλείεται πάντως την εβδομάδα αυτή ένα μήνυμα ή μια είδηση από ένα πρόσωπο του παρελθόντος που αφορά την ερωτική σου ζωή, να σε χαροποιήσει ιδιαίτερα!
Λέων
Είναι οι συγκυρίες, είναι η διάθεση, είναι και τα πρόσωπα, που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια σειρά θετικών εξελίξεων σε διάφορες κατευθύνσεις! Είναι η βοήθεια που έχεις, για να προχωρήσεις το όνειρό σου, τα σχέδιά σου, να τα επεκτείνεις και να τους δώσεις μια καινούργια δυναμική, προκειμένου να πάρουν το δρόμο της υλοποίησης! Εκείνο όμως που φαίνεται να έχει ιδιαίτερη δυναμική είναι το συναίσθημά σου που ανανεώνεται κι εκτοξεύεται… Ένα νέο πρόσωπο που συναντάς τώρα, σου δίνει λόγους να χαμογελάς, κάνει την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά και το στομάχι σου να σφίγγεται… Έρωτας λέγεται το καρδιοχτύπι αυτό και έχεις ραντεβού μαζί του την εβδομάδα αυτή, κυρίως εσύ του πρώτου δεκαημέρου. Τα καλά της εβδομάδος όμως δεν σταματούν εδώ, μια και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται την περίοδο αυτή, σου δίνουν τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις και να βελτιώσεις όλα εκείνα τα σχέδια που δεν υλοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Τώρα, η δυνατότητα να τα επαναφέρεις και να τα ολοκληρώσεις, φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ!
Παρθένος
Είναι μια εβδομάδα που σου δίνει κίνητρα για να πας ένα βήμα παραπέρα τα σχέδιά σου, να ολοκληρώσεις μια δραστηριότητα που ξεκίνησες το προηγούμενο διάστημα, να έχεις μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία, να διορθώσεις μια σχέση που έχει ταλαιπωρηθεί και γενικά να ασχοληθείς με πράγματα που έμειναν σε εκκρεμότητα. Πολύ πιθανό επίσης, μια ευκαιρία επέκτασης στην επαγγελματική σου ζωή, να σου δώσει νέα δεδομένα, από τα οποία μπορείς να ωφεληθείς σημαντικά! Δεν αποκλείεται να θελήσεις να ανοίξεις και έναν καινούριο κύκλο γνώσης, που θα εξυπηρετήσει έναν στόχο ή ένα σκοπό σου. Ίσως ακόμα και μια νέα γνωριμία να είναι ένα σημαντικό κίνητρο για να αλλάξεις, να βελτιωθείς και να εξελιχθείς! Από την άλλη μεριά, οι εξελίξεις της εβδομάδας εστιάζουν και σε ένα οικονομικό ζήτημα, που εξυπηρετεί και διευκολύνει τη ρευστότητά σου ή σου προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία. Δεν αποκλείεται πάντως να δεχθείς βοήθεια ή οικονομική στήριξη από ένα πρόσωπο της οικογένειας.
Ζυγός
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη απέναντί σου, είναι ένα παράθυρο στο φως, στην αισιοδοξία, αλλά και στην εξέλιξη σε σχέσεις και συνεργασίες, που την περίοδο αυτή κινούνται σε ένα ιδιαίτερα καλό κλίμα, που ενισχύει την ψυχολογία σου, αλλά κυρίως σου προσφέρει τη δυνατότητα ανάπτυξης και εξέλιξης! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη εξυπηρετεί συζητήσεις και διαπραγματεύσεις και μπορεί να σου φέρει μια συμφέρουσα συμφωνία, ένα καινούργιο επικοινωνιακό άνοιγμα ή μια έντονη κοινωνικότητα, μέσα από την οποία διευρύνεις τον κύκλο των προσώπων που σε περιστοιχίζουν! Το ερωτικό παιχνίδι, το φλερτ, γίνονται αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς σου και δεν αποκλείεται την εβδομάδα αυτή μια νέα γνωριμία να σου ανοίξει νέα συναισθηματικά κανάλια, που ανανεώνουν την ερωτική σου ζωή, ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου. Η εβδομάδα αυτή όμως, ευνοεί και τα οικονομικά σου και διευκολύνει τη ρευστότητά σου, είτε μέσα από την είσπραξη κάποιων χρημάτων που σου χρωστούσαν, είτε μέσα από μια διευκόλυνση που προέρχεται από συνεργάτες, συνεταίρους, ή ακόμα και από τον σύντροφό σου.
Σκορπιός
Ο Άρης είναι ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης και τώρα, σε ένα θεαματικό τρίγωνο με την Αφροδίτη, την εβδομάδα αυτή επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών σου και… όχι μόνο! Είναι η στιγμή που μπορεί να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, να βρεις μια καινούργια εργασία, να δρομολογήσεις μια σειρά οικονομικών θεμάτων με επιτυχία, να κλείσεις μια οικονομική συμφωνία ιδιαίτερα ωφέλιμη ή να πετύχεις μια οικονομική στήριξη που σε εξυπηρετεί ιδιαίτερα! Δεν αποκλείεται βέβαια κι ένας έρωτας που ανθίζει στο χώρο της δουλειάς… Τα καλά νέα βεβαίως δεν σταματούν εδώ, μια και το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία σου δίνει τη δυνατότητα να ανακινήσεις εκ νέου μια συνεργασία και να ανοίξεις έναν νέο κύκλο συζητήσεων ή διαπραγματεύσεων, μέσα από τον οποίο μπορείς να επιτύχεις την ολοκλήρωση του σχεδίου ή της προσπάθειάς σου γενικότερα! Είναι όμως και η αναθεώρηση μιας παλαιότερης φιλικής σχέσης, που για κάποιο λόγο είχε περάσει στο περιθώριο, όμως τώρα έχεις τη δυνατότητα να την ξαναφέρεις στη ζωή σου… Επίσης, την εβδομάδα αυτή η ερωτική σου ζωή περνά από μια άκρως αναζωογονητική φάση, είτε με μία νέα γνωριμία, είτε με την αναζωπύρωση μιας παλαιότερης σχέσης σου.
Τοξότης
Υπάρχουν πολλοί λόγοι που σε κάνουν να χαμογελάς την εβδομάδα αυτή, μια και το πλανητικό σκηνικό είναι κομμένο και ραμμένο στα δικά σου μέτρα! Οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου μπορεί να είναι έξω από αυτά που είχες φανταστεί, η σχεδιάσει και σου προσφέρουν ευκαιρίες εξέλιξης κι ανανέωσης, αλλά και την δυνατότητα να εκμεταλλευτείς ένα δημιουργικό σου χάρισμα και να το αξιοποιήσεις. Εκεί όμως που παρουσιάζεται ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι ο ερωτικός σου τομέας, όπου προβλέπονται νέες γνωριμίες, συναντήσεις και συγκινήσεις, κυρίως για σένα του πρώτου δεκαημέρου. Παράλληλα όμως, την εβδομάδα αυτή ανανεώνονται και τα εργασιακά σου δεδομένα, επαναφέροντας συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και σχέδια, που άνοιξαν το προηγούμενο διάστημα, και δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τα ολοκληρώσεις. Δεν αποκλείεται και μια οικονομική ενίσχυση, που σε βοηθά σημαντικά…
Αιγόκερως
Την εβδομάδα αυτή, το πλανητικό σκηνικό φαίνεται όχι μόνο να στηρίζει τις προσπάθειές σου, αλλά σε βοηθά να ολοκληρώσεις τις προσπάθειές σου στα επαγγελματικά σου, αυτές που ξεκίνησες το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, σε ωθεί να ανοίξεις νέους ορίζοντες, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Όλα δείχνουν να κινούνται μέσα σε ένα ομαλό κλίμα, που σου χαρίζει μια καλή ψυχολογία, που υποστηρίζει κάθε κίνηση, κάθε προσπάθεια σου να αξιοποιήσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα, τις ιδέες σου, και να έχεις ένα σημαντικό όφελος από αυτά! Η εβδομάδα αυτή επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς και να έρθεις πιο κοντά με τα παιδιά σου. Ίσως κι ένα επίτευγμά τους να σε χαροποιήσει ιδιαίτερα! Ωστόσο, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο έρωτας, μια και τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να αποκαταστήσεις μια σχέση από το παρελθόν, που ο χρόνος δεν έχει καταφέρει να σβήσει την καρδιά σου. Παράλληλα, το φλερτ, το ερωτικό παιχνίδι μπαίνει στην καθημερινότητά σου και δεν αποκλείεται την εβδομάδα αυτή να προκύψει μια νέα ερωτική ιστορία! Από την άλλη μεριά, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη βελτιώνει τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις στο χώρο του σπιτιού και ανανεώνει τη σχέση σου με τον σύντροφό σου!
Υδροχόος
Ό,τι κι αν έχεις κατά νου, ό,τι κι αν σχεδιάζεις, ό,τι κι αν προσδοκίες, φρόντισε να το επικοινωνήσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορέσεις να εισπράξεις κι ένα θετικό αποτέλεσμα! Γιατί γεγονός είναι, πως οι συγκυρίες είναι με το μέρος σου, ενώ και η διάθεσή σου είναι τέτοια, που μπορεί να υποστηρίξει κάθε είδους εγχείρημα, διαπραγμάτευση ή άνοιγμα, για να ωφεληθείς με οποιονδήποτε τρόπο! Και επειδή σε εσένα επαφίεται η δράση και οι πρωτοβουλίες, μην διστάζεις, μην αμφιβάλλεις, και μην αναβάλλεις ούτε μια στιγμή! Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει μια σημαντική συμφωνία, μια θετική εξέλιξη σε ένα σχέδιό σου, την υποστήριξη ενός φιλικού προσώπου, αλλά και την επίτευξη ενός στόχου που μέχρι τώρα μπορεί να έμοιαζε δύσκολος ή ακατόρθωτος! Επειδή όμως η διάθεσή σου είναι έντονα ερωτική, ο κύκλος αυτός φέρνει την ανανέωση και στον ερωτικό τομέα. Ίσως και με ένα πρόσωπο από το φιλικό σου κύκλο, το μεταξύ σας να περάσει σε μια πιο προσωπική φάση, γεννώντας δυνατά συναισθήματα και έντονο πάθος, κυρίως για σένα του πρώτου δεκαημέρου! Παράλληλα, ένα οικογενειακό ζήτημα που μπορεί να σε είχε απασχολήσει έντονα το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται να διευθετείται οριστικά.
 Ιχθύες
Η εβδομάδα αυτή εστιάζει στην αναμόρφωση της επικοινωνιακής σου πραγματικότητας με μια σειρά εξελίξεων, μέσα από τις οποίες μπορείς να ωφεληθείς σημαντικά τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία, επαναφέρει συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικές φιλοδοξίες και επιδιώξεις, όπου τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις εκείνες τις διορθωτικές κινήσεις, που θα φέρουν ένα ουσιαστικό και θετικό αποτέλεσμα! Ίσως κι ένα ταξίδι, που δεν κατάφερες ακόμα να υλοποιήσεις, τώρα να είναι περισσότερο κοντά από ποτέ η επίτευξη του. Στην ερωτική σου ζωή, δεν αποκλείεται την εβδομάδα αυτή ένα μήνυμα, μια είδηση, μια συνάντηση, να επαναφέρει στην καθημερινότητα σου ένα πρόσωπο, με το οποίο έχεις πολλά ακόμα να μοιραστείς! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει την ευκαιρία μιας νέας εκκίνησης των σχεδίων σου, να φέρει αποκαλύψεις μέσα από τις οποίες μπορεί να ωφεληθείς σημαντικά ή ακόμα και μια εξομολόγηση ενός προσώπου, που κρύβει εδώ και καιρό στην καρδιά του συναισθήματα για σένα! Από την άλλη μεριά, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει ένα σημαντικό οικονομικό άνοιγμα, την επίτευξη ενός οικονομικού στόχου ή ακόμα και μια επαγγελματική συμφωνία, μέσα από την οποία ωφελείσαι οικονομικά!
Πηγή: astrologos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου