Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ | ΠΕΦΤΕΙ ΤΡΕΛΟ XΙΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΩΝΕΙ !!




Τελικά θα κάνουμε κούλουμα με καταιγίδες, κρύο ακόμα και χιονοπτώσεις.


Ο Χειμώνας επέστρεψε δριμύτερος όπως πολύ σωστά είχε προβλέψει πριν μέρες πρώτο το Greek-Weather.Org με τις βροχές, τις καταιγίδες ακόμα και τα χιόνια να είναι ακραία. Έχουν σημειωθεί πλημμύρες σε δεκάδες περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, ενώ τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα επιμείνουν και κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.
Χιονίζει αυτή την ώρα σύμφωνα με αναφορές του Greek-Weather.Org, σε όλα τα ορεινά τμήματα της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου αλλά και της Θεσσαλίας και σε όλα τα βουνά της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.
Τις επόμενες ώρες και μέσα στη σημερινή μέρα, η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση από βορρά προς νότο, με τα χιόνια να πέφτουν σε Θράκη, Μακεδονία και Ήπειρο ακόμα και πάνω από τα 500-600 μέτρα υψόμετρο και στη Θεσσαλία πάνω από τα 600-800 μέτρα, στη Στερεά Ελλάδα πάνω από τα 800-900 μέτρα και στη Πελοπόννησο πάνω από τα 900-1000 περίπου μέτρα υψόμετρο.
Αυτή την ώρα το στρώνει και σε περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας και της Ηπείρου με υψόμετρο κοντά στα 1000-1100 μέτρα, ενώ πυκνά χιόνια πέφτουν και σε όλα τα χιονοδρομικά κέντρα της βορειοδυτικής και κεντρικής Ελλάδας. Βελτίωση του καιρού θα επέλθει κυρίως στη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο αλλά και σε περιοχές της Πελοποννήσου και του Ιονίου πελάγους. Στην υπόλοιπη χώρα θα χιονίζει στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα και οι βροχές θα συνεχιστούν με μικρότερη ωστόσο ένταση.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου