Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Τώρα ΤPAΓΩΔΙΑ στην άσφαλτο | Σοκ και θρήνος για τον Γιώργο Τσαλίκη !!




- Δείτε φωτό απο το σημείο

- Σκοτώθηκε η θεία του σε τροχαίο

- Οδηγούσε η μητέρα του που είναι σε σοβαρή κατάσταση

Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στον παλιό δρόμο Στυλίδας-Καραβόμυλου
Δύσκολες ώρες περνά ο Γιώργος Τσαλίκης και η οικογένεια του, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα η θεία του, η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η 65χρονη μητέρα του τραγουδιστή.
Η μητέρα του τραγουδιστή
Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη πριν λίγη ώρα, στον παλιό δρόμο Στυλίδας-Καραβόμυλου, που από πολλούς θεωρείται καρμανιόλα.
Σύμφωνα με το lamiareport που μετέδωσε την είδηση αλλά και σοκαριστικές εικόνες από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, το γαλάζιο Citroen C3, που οδηγούσε η 65χρονη μητέρα του τραγουδιστή, κινούταν στον παλιό δρόμο από Καραβόμυλο προς Στυλίδα. 


Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η ξαδέλφη της. Το μαύρο RAV 4 είχε βγει από τον αυτοκινητόδρομο, επειδή ήταν κλειστός και διέσχιζε κάθετα την έξοδο προς Καραβόμυλο για να πάει από την παλιά εθνική οδό. 

Δυστυχώς η 65χρονη οδηγός του Citroen παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα τα δυο αυτοκίνητα να συγκρουστούν. Το RAV 4 εμβόλισε ακριβώς την πόρτα της συνοδηγού από το Citroen με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η θεία του τραγουδιστή, ηλικίας περίπου 60 ετών, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε και η μητέρα του, η οποία όμως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.


Από το RAV 4 τραυματίστηκε η γυναίκα και η κόρη του 61χρονου οδηγού, ευτυχώς ελαφρά.



Το star.gr, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον τραγουδιστή ο οποίος είχε κλειστό το κινητό του, ενώ μιλήσαμε και με την manager του, 
η οποία σοκαρισμένη δεν γνώριζε το παραμικρό για το τραγικό νέο, καθώς από την στιγμή που έμαθε την είδηση προσπαθεί να επικοινωνήσει τόσο με τον τραγουδιστή όσο και με την σύζυγό του Δώρα, αλλά δεν τους βρίσκει...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου