Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΤΩPA η μητέρα του Παντελίδη ξεσπάει και ΣΟΚAΡΕΙ : «Υπάρχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι το παιδί μου...»




ΔΕΙΤΕ το βίντεο που ακολουθεί

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη είναι σίγουρη 100% ότι ο άτυχος τραγουδιστής δεν ήταν στο τιμόνι την ώρα του δυστυχήματος. 


Παίζει τα ρέστα της ; Είναι αλήθεια; Άλλωστε εδώ και μέρες η Αθηνά έλεγε σε κοντινούς ανθρώπους της ότι ο γιός της δεν οδηγούσε.
Άλλωστε αν η οικογένεια δεν ήταν σίγουρη, δεν θα έβγαινε ο δικηγόρος πριν από μερικές μέρες δημόσια, να πει ότι ο Παντελής δεν οδηγούσε και πως το κάθισμα του οδηγού ήταν κατά 9 πόντους πιο μπροστά από την κανονική θέση του. Δεν πρόκειται για υπερασπιστική πολιτική μόνο. Δεν έχει άλλαξει κάτι. Απλά είχαμε μια πολύ σημαντική εξέλιξη από την Παρασκευή το μεσημέρι.
Και ποια είναι αυτή; Είναι το πόρισμα του τεχνικού που έχει αναλάβει να κάνει αυτοψία τόσο στο σημείο αλλά και στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο πραγματογνώμονας παρέδωσε το πόρισμα του στην οικογένεια.

Μαθαίνω πώς το αποτέλεσμα της πραγματογνωμοσύνης αποτελεί τόσο για την οικογένεια αλλά και για τον δικηγόρο αδιάσειστο στοιχείο για την διαλεύκανση της ιστορίας. Σε αυτήν αποκαλύπτεται ότι ο Παντελής δεν οδηγούσε το πανάκριβο jeep.
Στην παρούσα φάση η οικογένεια κρατάει μια στάση αναμονής καθώς περιμένει και την κατάθεση της Μίνας όταν αυτή επανέλθει πλήρως και καταφέρει να επικοινωνήσει με το περιβάλλον. Τόσο οι γονείς αλλά και ο αδερφός του Παντελή θεωρούν καταλυτική την κατάθεση της Μίνας… Όχι τόσο για τις αποζημιώσεις και τις δικαστικές διαμάχες με την ασφαλιστική εταιρεία, αλλά για την μνήμη του Παντέλου...gossip-tv.gr

Δείτε τις αποκαλύψεις στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου