Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ | ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!! Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ




Η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη συμφωνήσει για το κλείσιμο των συνόρων της



Δημοσίευμα «βόμβα» από τη γαλλική εφημερίδα Le Figaro, θέλει την Ελλάδα να έχει ήδη συμφωνήσει για την επαναφορά του ελέγχου των συνόρων της, ώστε να περιοριστούν οι ροές προσφύγων και μεταναστών στην Ευρώπη. 
Το άρθρο της Le Figaro, ΔΥΣΤΥΧΩΣ επιβεβαιώνει το χτεσινό μας άρθρο και αναφέρεται σε πληροφορίες που έχει για το προσχέδιο των συμπερασμάτων της σημερινής συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις οποίες φαίνεται ότι οι 28 Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν αποφασίσει το κλείσιμο των συνόρων. 

«Η ροή των παράνομων μεταναστών κατά μήκος των Βαλκανίων φτάνει στο τέλος της: ο δρόμος αυτός έχει πλέον κλείσει» δήλωσαν πρέσβεις στη Le Figaro.

Παράλληλα, τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα περιέχουν μια τεράστια οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα ώστε οι 28 να καλύψουν το «κόστος» της απόφασής τους για τον έλεγχο των συνόρων.
«Χρειάζεται μια μαζική απάντηση, άμεση και κατάλληλη για να καλύψει η Ελλάδα τις ανάγκες των χιλιάδων προσφύγων που εισέρχονται στη χώρα» αναφέρουν πηγές της Le Figaro στις Βρυξέλλες.

Παράλληλα, το άρθρο αναφέρει πως θα πρέπει να υπάρξει τελική συμφωνία με την Τουρκία αναφορικά με τη διαχείριση των προσφυγικών ροών την Ευρώπη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου