Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Σοκ στο Μαξίμου: Έξαλλη αποχώρησε η Αντζελίνα Τζολί – Την πρόσβαλε ο Καρανίκας!




Ένα νέο ατόπημα κυβερνητικού στελέχους έρχεται να προστεθεί στην γκάφα Μουζάλα ο οποίος αποκάλεσε Μακεδονία τα Σκόπια. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ατζελίνα Τζολί αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση από το Μέγαρο Μαξίμου μετά από επεισόδιο που είχε με ανώτερο κυβερνητικό στέλεχος.
Όπως αναφέρουν πήγες – μάρτυρες του γεγονότος ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού της κυβέρνησης Νίκος Καρανίκας επιχείρησε να χαιρετήσει την Ατζελίνα Τζολί και την ώρα που έτεινε το χέρι την αποκαλέσε kyria Menegaki.

Η κ. Τζολί πάγωσε όπως και όλοι οι παρευρισκόμενοι μιας και οι συνεργάτες της είχαν ενημερώσει το Μαξίμου οτι «η κ. Τζολί απεχθανεται να την μπερδεύουν με την Ε. Μενεγάκη».

Ο κ. Καρανίκας γνωστός για την λατρεία του στην Ελληνίδα παρουσιάστρια υπέπεσε όμως στο ολίσθημα το οποίο εκθέτει διεθνώς την χώρα. Λίγα λεπτά αργότερα έλεγε σε συνεργάτες του πρωθυπουργού οτι «‘έκανε γκάφα και ζητά συγγνώμη». «Είναι η ίδια η Ελένη με μαύρα μαλλιά γαμώτο» συμπλήρωνε.

Αγνωστο παραμένει ακόμα που έχει πάει η κ. Τζολί ενώ ο Μπραντ Πιτ τουιταρε ήδη στον προσωοικό του λογαριασμό: «Shame on u Karanikas» ποστάρωντας παράλληλα – προφανώς ως αντεκδίκηση – τρεις φορές τη λέξη Macedonia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου