Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΤΩPΑ το Τρισάγιο για τα Εννιάμερα του Παντελή Παντελίδη!! ΔΕΙΤΕ τις πρώτες φωτό




- Φωτογραφίες από το Τρισάγιο του Παντελή Παντελίδη 

- Τραγική φιγούρα η μητέρα του, έχασε 10 χρόνια από τη ζωή της

Σε φορτισμένο κλίμα συγκίνησης στα 9μερα του Παντελή, όπου πάλι οι συγγενείς του μοίρασαν λευκές μπομπονιέρες.

Με ελάχιστο κόσμο, με λίγους φίλους, συγγενείς, την μητέρα, τον πατέρα και τα αδέλφια του Παντελή Παντελίδη έγιναν σήμερα στις 10:30 το πρωί τα 9μερα του τραγουδιστή.

Η μητέρα μαζί με τον πατέρα του άτυχου νεαρού μπήκαν με το αυτοκίνητό τους στο νεκροταφείο όπου στον τάφο του Παντελή τους περίμεναν οι ελάχιστοι πραγματικοί φίλοι, οι γείτονες και όσοι θυμήθηκαν οτι σήμερα κλείνουν 9 μέρες από τον θάνατο του καλλιτέχνη.
Η μητέρα του Παντελή με κλάμματα στα μάτια όταν βρέθηκε στον τάφο του παιδιού είπε το σπαρακτικό » Παλικάρι μου σαν ολάνθιστο κήπο έχουν κάνει τον τάφο σου αυτοί που σε αγαπάνε».
Η φόρτιση στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης ήταν μεγάλη, χωρίς όμως το συνωστισμό της κηδείας και χωρίς χιλιάδες κάμερες και δημοσιογράφους πάνω από τα κεφάλια των συγγενών και φίλων. Το Youweekly.gr σεβάστηκε την επιθυμία της οικογένειας και φρόντισε να παρακολουθήσει όλη τη διαδικασία από απόσταση και διακριτικά.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Παντελίδη όπου όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, ήταν αγνώριστη. Γερασμένη κατά 10 χρόνια, σκιά του εαυτού της, ένας άνθρωπος που ίσα που περπάταγε. 

Η κυρία Αθηνά που όλοι ξέραμε έχει δώσει τη θέση της σε μια γυναίκα που παραμιλάει με το πρόσωπό της σκαμένο και γερασμένο ξαφνικά. Ο πόνος της φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πάνω στο σακατεμένο ψυχολογικά κορμί της και στο μυαλό της που φέρνει συνεχώς εικόνες του Παντέλου της.

Συντετριμμένη η Μαρία Γεωργακάκη, ήταν και στα Εννιάμερα η πρώην κοπέλα του Παντελίδη, που για εκείνη έγραψε πολλές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου