Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Η ΩPΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΦΤΑΣΕ | ΔΕΙΤΕ τι γίνεται ΤΩΡΑ στα καράβια !!!




Έφυγαν απόψε για Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης

Η ώρα του αγώνα για την αγροτιά της Κρήτης έφτασε. Εκατοντάδες αγροτοκτηνοτρόφοι απ' όλο το νησί ταξιδεύουν απόψε από τα λιμάνια του Ηρακλείου και της Σούδας για τον Πειραιά, με τελικό προορισμό την Αθήνα, όπου θα βρίσκονται αύριο το πρωί, για να διαμηνύσουν  στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. ότι είναι ανυποχώρητοι. 

Με τα πλοία της γραμμής αναχώρησαν απόψε από το Ηράκλειο αγρότες από την Κρήτη, προκειμένου να αποβιβασθούν το πρωί στον Πειραιά και στη συνέχεια να μεταβούν στην Αθήνα για να πάρουν μέρος στο πανελλαδικό συλλαλητήριο.
Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της συντονιστικής επιτροπής αγροτών της Κρήτης, επιβιβάστηκαν στα πλοία προκειμένου να πραγματοποιήσουν «απόβαση», όπως λένε στην Αθήνα, για να εκφράσουν την αντίδραση τους στην φορολόγηση και το ασφαλιστικό των αγροτών.
Στον Πειραιά θα συναντηθούν το πρωί με τους υπόλοιπους αγρότες που ταξιδεύουν από Χανιά και όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να πάνε το Σύνταγμα και να δείξουν τις προθέσεις τους, να μην εγκαταλείψουν τον αγώνα εαν η κυβέρνηση δεν αποσύρει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Εκπρόσωποι της συντονιστικής επιτροπής, χαρακτηρίζουν την συμμέτοχη των αγροτών ως μαζική, υποστηρίζουν ότι δεν θα κάνουν πίσω αναμένοντας συγκεκριμένες δεσμεύσεις, αφού εκτιμούν ότι με τα νέα μέτρα θα επέλθει οριστική καταστροφή της υπαίθρου, σημειώνοντας ότι ξεκληρίζουν τον αγροτικό χώρο...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου