Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΞΕΣΠΑΣΜΑ από τον ΚΟΛΛΗΤO φίλο του Παντελίδη: «Ο Παντελής είχε να αντιμετωπίσει έναν σκληρό…»




«Είχε να αντιμετωπίσει έναν σκληρό πόλεμο…»

Βόμβες από τον καλό φίλο του Παντελή Παντελίδη, Χάρη Λεμπιδάκη
Ο πιο καλός φίλος και συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη, Χάρης Λεμπιδάκης, που εχθές ήταν απο τους πρώτους που βρέθηκε δίπλα στην οικογένεια του Παντελή στο νοσοκομείο, μίλησε το πρωί στο «Ηappy Day».

Αυτά που είπε ήταν απλά συγκλονιστικά και βγαίνουν απο το στόμα ενός ανθρώπου που ήταν δίπλα στον Παντελή ακόμη και τις τελευταίες ώρες πριν το μοιραίο.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης είπε χαρακτηριστικά:
«Βγήκε και ζήτησε συγγνώμη και δεν είχε αντιληφθεί τι θα γινόταν στην Κύπρο, ούτε περίμενε ότι θα γίνει αυτό.. Δεν είχε ενημερώσει κανέναν μας για αυτό το τραγούδι, το είχε για έκπληξη, να το αφιερώσει στους φίλους του Κύπριους. Οι πρόβες γινόντουσαν καθημερινά με φίλους τραγουδιστές που θα τον στήριζαν στην έναρξη της πρεμιέρας του στο «Teatro». 

Φτάνουν στην τελευταία μέρα στην πρόβα τζενεράλε, είχε άγχος…Είχε αρχίσει να συνέρχεται με όλο αυτό που έγινε στην Κύπρο, βέβαια είχε βγάλει έρπη από την στεναχώρια του. Έλεγε ότι δεν έχει ψυχολογία και μας ζητούσε να τον ανεβάσουμε ψυχολογικά!

Δεν πρόλαβε να τα χαρεί όλα αυτά! Δύο η ώρα αφού έκανε την πρόβα, έφυγε και μας είπε να πάμε μαζί του για ένα ποτό και μετά θα πήγαινε σπίτι του στην Νέα Ιωνία…Νοίκιαζε στην Βούλα, αλλά το τελευταίο διάστημα έμενε στο σπίτι των γονιών του στην Νέα Ιωνία, γιατί ετοιμαζόταν να αγοράσει δικό του σπίτι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου