Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Το φαινόμενο Παντελίδης και η ξεφτίλα των Ελλήνων «σταρ» και των media!!!




Μπορεί ο Παντελής Παντελίδης σε κάποιους να μην άρεσε! Ναι, δεν ηταν «κούκλος» ας πούμε, δεν ήταν χαρισματικός άντρας, με φινέτσα και ταμπεραμέντο. Δεν είχε δημόσιες σχέσεις, δεν ήξερε να μιλάει καλά και σίγουρα δεν καθόσουν στην τηλεόραση να τον χαζέψεις και να πάθεις πλάκα με αυτά που ελεγε!!!
Ακριβώς! Ο Παντελής ήταν ένας απο εμάς, με αδυναμίες και προβλήματα! Ήταν ένα γνήσιο λαϊκό παιδί, απόλυτως φυσιολογικό, όπως είναι όλα τα λαϊκά παιδιά, που παλεύουν για το μεροκάματο στο Περιστέρι, στην νέα Σμύρνη, στην Νεα Ιωνία. Ο Παντελής όμως είχε ένα φυσικό προτέρημα, που είναι σπάνιο στους κύκλους της σόουμπιζ, αλλά αποδεκτό, τίμιο και αναγνωρίσιμο στους κύκλους των δυτικών προαστίων. Ο μάγκας ήταν αυθεντικός, καθαρός, ντόμπρος!!!
Επιβιώνεις στους εγχώριους κύκλους της ελληνικής, υποκριτικής σόουμπιζ;
Όχι! Κι όμως, ο Παντελής επιβίωσε, γιατί έτσι γούσταρε ο κόσμος! Μπορεί ο τύπος να ήταν αντί τηλεοπτικός, αλλά ήταν αγαπητός, λατρεμένος και απολύτως αποδεκτός στο λαό! Οι δημοσιογράφοι, που σήμερα ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα, όχι μόνονο δεν τον πήγαιναν, αλλά όπου μπορούσαν του ριχνόντουσαν κιόλας!
Υπάρχει και μια περίπτωση γνωστού, γλοιώδους υποκειμένου, δήθεν δημοσιογράφου, που το καλοκαίρι έγραφε οτι ο Παντελίδης κυκλοφορούσε σε κοσμικό νησί σε άθλια κατάσταση, με γκόμενες πιωμένος και παρακαλούσε τρίκυκλα που μαζεύουν σκουπίδια να τον πάνε στο ξενοδοχείο του και σήμερα γράφει ύμνους για τον τραγουδιστή και άλλα εμετικά. (Καλα ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος βέβαια, έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενοχληση, για εκβιασμούς καλλιτεχνών και παρουσιαστών… Καλό κουμάσι!)
Τι να πούμε βέβαια για τους επώνυμους, που σήμερα γράφουν στα social media κατεβατά για τον Παντελίδη δίχως να ντρέπονται!!! Που ήταν όλοι αυτοί όταν πέρναγαν τον Παντελιδη γενεές δεκατέσσερις για το τραγούδι, για τα κατεχόμενα με την γκόμενα; Πουθενά!!! Εδώ έγινε το φοβερό, όλοι αυτοί που τον έβριζαν και τον τρόλαραν στα social media, ξαφνικά γύρισαν πλευρό και ξύπνησαν υποστηριχτές και σωματοφύλακες του Παντελίδη. Δηλαδή σκέτη σιχαμάρα. Υποκρισία, ενός λαού των εγχώριων media και των Ελλήνων «σταρ»…ο Θεός να τους κάνει!
Τελικά αληθινός σταρ, ίνδαλμα, φαινόμενο… ήταν ο Παντελής Παντελίδης! Όχι επειδή το λέει το Youweekly.gr, επειδή το είπε ο αληθινός λαός, η αυθεντικές λαϊκές ψυχές, που ζούνε σε έναν κόσμο που βρίσκεται μακριά απο κοσμικότητες και το glitter της καλής ζωής. Όλοι αυτοί και μόνο αυτοί έκαναν τον Παντελίδη αθάνατο…Μπορεί η χρυσόσκονη της καλής ζωής, να μην άγγιξε τον Παντελή, τον άγγιξε όμως η αστερόσκονη, που αφήνουν τα πιο λαμπερά αστέρια του σύμπαντος.
Παντελή έγινες αστέρι, αλλά όχι χάρη σε εμάς τα υποκριτικά media, αλλά χάρη στον λαό που σε λάτρεψε! Συγγνώμη που το καταλάβαμε αργά…πόσο μεγάλος μάγκας υπήρξες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου