Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Τραγωδία: Αυτό ήταν το μοιραίο λάθος του Παντελή που του στέρησε την ζωή!




Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει από το πρωί ότι ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Ο 33χρονος τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Αρχικά στο Ασκληπιείο πήγε ο ιδιοκτήτης του κέντρου, όπου θα εμφανιζόταν ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος και τον αναγνώρισε, ενώ αμέσως μετά έφθασε στο νοσοκομείο και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού ο Π.Παντελίδης δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.
Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του τζιπ σε μια
απότομη στροφή στο ύψος του δυτικού αεροδρομίου με αποτέλεσμα το όχημα να προσκρούσει πάνω στις διαχωριστικές μπάρες και να αναποδογυριστεί.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν και τους τρεις επιβαίνοντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε σχεδόν μία ώρα για να απεγκλωβίσουν τον Παντελή, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε δεν φόραγε ζώνη, και όταν τα κατάφεραν διαπίστωσαν ότι δεν είχε σφυγμό. Μόλις απεγκλωβίστηκε η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους είπε ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν και οι τρεις στο Ασκληπιείο Βούλας και δυστυχώς και εκεί διαπιστώθηκε ότι ο Παντελής Παντελίδης είναι νεκρός.
Η μία γυναίκα που ήταν μαζί του έχει υποστεί κατάγματα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ακρωτηριαστεί.
Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο του τροχαίου, φαίνεται πως ο οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και το όχημα κατέληξε στις μπάρες του δρόμου.
Την πολύ δύσκολη διαδικασία της αναγνώρισης ανέλαβε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής, ο οποίος και επιβεβαίωσε την είδηση-σοκ.
Η ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο έρχεται λίγα 24ωρα μετά τις αντιδράσεις για το κομμάτι που έγραψε για την Κύπρο, οι στίχοι του οποίου προκάλεσαν ποικίλα σχόλια με τον καλλιτέχνη δίνει την δική του απάντηση μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook παίρνοντας τελικά την απόφαση να το αποσύρει. «Αποφάσισα ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους Κυπρίους φίλους μου να αποσύρω αυτό το τραγούδι γιατί όλο αυτό με πίκρανε» έγραψε στο λογαριασμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου