Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Τώρα αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ απο τους γονείς του Παντελίδη !! Δείτε τι βρήκαν στα πράγματά του;;




Σήμερα στις 10 το πρωί φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν ξανά, για να τιμήσουν τη μνήμη του Παντελή Παντελίδη που έφυγε άδικα στο φοβερό τροχαίο της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Εννιά μέρες μετά το θάνατο του τραγουδιστή ωστόσο έρχεται στο φως ακόμη ένα συγκλονιστικό στοιχείο.

Όσοι τον γνώριζαν καλά ήξεραν ότι συνεχώς έγραφες και νέα τραγούδια. Αυτό που δεν γνώριζε κανείς είναι ότι ο Παντελής Παντελίδης έχει αφήσει πίσω του έναν καλλιτεχνικό θησαυρό.
Σύμφωνα με την εφημερίδα espresoo ο Παντελής Παντελίδης έχει αφήσει αποθηκευμένα στο κινητό του περίπου 200 τραγούδια, νέα, ακυκλοφόρητα.

Όπως συνήθιζε έγραφε και ηχογραφούσε τις νέες του ιδέες, σε κάμερα, με το κινητό του, ανέβαζε νέα τραγούδια στο you-tube. Οι πληροφορίες της espresso λένε πως το κινητό, ευτυχώς, δεν έπεσε στα χέρια κάποιοι ελαφροχέρη. Είναι στην κατοχή της οικογένειά τους.

Τα τραγούδια που έγραψε και αποθήκευσε πριν φύγει πρόωρα βρίσκονται σε καλά χέρια. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να υπάρξει κάποια συγκεκριμένη κίνηση ή έστω κάποια σκέψη να κυκλοφορήσουν τα τραγούδια αυτά, το βέβαιο είναι ότι αυτός ο θησαυρός που άφησε πίσω του ο Παντελής Παντελίδης δεν χάθηκε.

Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη επιθυμεί κάποια από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια να τα ερμηνεύσει ο φίλος του Αντώνης Ρέμος, ωστόσο ο ίδιος ο καλλιτέχνης το διαψεύδει...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου