Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Αυτοί είναι οι νέοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι στις συζητήσεις του κυκλώματος των εκβιαστών! Απίστευτες αποκαλύψεις που συγκλονίζουν




Ήδη τα ονόματα που εμπλέκονται στο κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων είναι πολλά, μα όσο πάνε και πληθαίνουν!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι, μεταξύ αυτών είναι και πολιτικοί και συγκεκριμένα δύο πρώην υπουργοί, καθώς και άλλα ονόματα δημοσιογράφων.
Φαίνεται απ’ τις συζητήσεις ότι το κύκλωμα είχε πολλές και ηχηρές διασυνδέσεις, τις οποίες προσπαθούσε να αξιοποιεί προκειμένου να προωθεί τις «δουλειές» του.
Μάλιστα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι η αποκάλυψη των ονομάτων των πολιτικών θα προκαλέσει πολιτική θύελλα και θα είναι μια ηχηρότατη απάντηση σε όσους επιχείρησαν να σπεκουλάρουν και να επενδύσουν πολιτικά.
Στο μεταξύ έχει προκαλέσει εντύπωση και συζητήσεις η αναφορά του υπουργού Επικρατείας Ν. Παππά σε «εκβιαστές των σαλονιών» εκτός των «εκβιαστών των υπονόμων», τους οποίους μάλιστα απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Διότι ως «εκβιαστές των σαλονιών» προφανώς δεν εννοεί δημοσιογράφους του φυράματος των τριών συλληφθέντων και κατηγορουμένων, αντίθετα μάλλον αναφέρεται σε άτομα «υπεράνω υποψίας», τα οποία δεν εκβιάζουν με τον ωμό τρόπο των τριών, αλλά χρησιμοποιούν πιο «εξευγενισμένες» μεθόδους, καλυπτόμενα από «υψηλές» διασυνδέσεις.
Διασυνδέσεις μιντιακές, διασυνδέσεις και πολιτικές, αφού πολλές απ’ τις εκβιαστικές «αποκαλύψεις» τους τις περιέφεραν στη Βουλή, υπό μορφή ερωτήσεων, συγκεκριμένοι βουλευτές…
Και μάλιστα αξίζει να επισημανθεί η αναφορά του Ν. Παππά σε εκβιασμούς που δέχονταν από αυτούς τους «εκβιαστές των σαλονιών» επί μήνες…
Ίσως όταν κατατεθούν μηνύσεις να αποκαλυφθούν πολλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου