Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Κηδεία Παντελίδη | Τώρα ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ο πατέρας του!! Προσπαθούν να τον συνεφέρουν




– Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη Νέα Ιωνία

– Χιλιάδες κόσμου στην εκκλησία όπου η σορός του εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα

– Ράγισαν καρδιές – Υποβασταζόμενη η μητέρα του, σε πολύ άσχημη κατάσταση ο πατέρας του

– Βασίλης Καρράς, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Άντζελα Δημητρίου, Γιώργος Τσαλίκης, Αγγελική Ηλιάδη, Γιώργος μαζωνάκης και πολλοί ακόμη συνάδελφοί του είπαν το τελευταίο αντίο.

Είναι μία μέρα πένθους για χιλιάδες Έλληνες. Εδώ και λίγη ώρα έχει ξεκινήσει η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ στην συνέχεια θα γίνει και η κηδεία του Παντελή Παντελίδη, στη Νέα Ιωνία.

Στην περιοχή επικρατεί το αδιαχώρητο. Χιλιάδες κόσμου έχουν συγκεντρωθεί για το λαϊκό προσκύνημα στην σορό του αδικοχαμένου τραγουδιστή, με τις εικόνες να είναι ενδεικτικές της αγάπης που είχε και έχει ο κόσμος στο πρόσωπο του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή.
Τραγικές φιγούρες η μητέρα και ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη στην κηδεία του παιδιού τους.

Η Αθηνά Παντελίδου υποβασταζόμενη και βάζοντας τη στη μύτη ένα μαντήλι με οινόπνευμα για να μην λιποθυμήσει ακολούθησε την πομπή με τη σορό του παιδιού της στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης. Ο πατέρας του δεν άντεξε και κατέρρευσε σε μια καρέκλα, μένοντας στην εκκλησία, με πολλόυς γύρω του να προσπαθούν να τον συνεφέρουν μέχρι να νιώσει καλύτερα, και να μεταβεί αργότερα στο κοιμητήριο. 

Πολλοί και οι συνάδελφοί του που έχουν βρεθεί στο σημείο για να αποχαιρετήσουν τον δικό τους Παντελή, χωρίς μάλιστα να λείπουν ακόμη και οι στιγμές έντασης…
Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες μέσα από βίντεο και φωτογραφίες

Κοσμοσυρροή από το πρωί
Είναι μία ημέρα που οι συγγενείς και οι χιλιάδες θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη δεν περίμεναν ότι θα έρθει. Η μέρα της κηδείας του αδικοχαμένου τραγουδιστή, δύο μέρες μετά τον τραγικό θάνατό του στο τροχαίο που έγινε κοντά στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ήδη πολύς κόσμος έχει ξεκινήσει να καταφθάνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία, κοντά στο σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής.

Έχει ήδη φτάσει στον Ι.Ν. η σορός του Παντελή Παντελίδη, η οποία εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα. Χειροκροτούσαν οι εκατοντάδες άνθρωποι που βρίσκονται στην εκκλησία, ενώ η μουσική του τραγουδιού «Είχα κάποτε μια αγάπη» συνέθετε το σκηνικό… Στην συνέχεια έγινε η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ για τις 15:00 το μεσημέρι είχε προγραμματιστεί η κηδεία του…

Η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου, επί της οποίας βρίσκεται η είσοδος της εκκλησίας έχει κλείσει, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο για να διευκολύνουν τους ανθρώπους που περιμένουν να μπουν. Η εκκλησία έχει και μία δεύτερη είσοδο, όπου συγκεντρώνονται τα στεφάνια.

Στο σημείο έχει ήδη φτάσει ο στενός φίλος του Παντελή Παντελίδη, Αντώνης Ρέμος, καθώς και αρκετοί ακόμη καλλιτέχνες…



Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν συγκεντρωθεί στην εκκλησία είναι πραγματικά μεγάλος, ενδεικτικό της απήχησης του Παντελή Παντελίδη…
Οι φίλοι του Παντελή Παντελίδη τον αποχαιρέτησαν με τα τραγούδια του και τη μουσική του. Θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δείξουν ότι δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν ποτέ.

Οι φίλοι του αποχαιρέτησαν τον Παντελίδη με τα τραγούδια του:


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου