Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

ΘΡΗΝΟΣ στην κηδεία της 44χρονης που την ΕΣΦΑΞΕ ο γιος της – Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της
Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Παραβόλας Αγρινίου μετά την οικογενειακή τραγωδία που διαδραματίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον τόπο τους.
Μία 44χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του 22χρονου γιου της, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 18χρονο αδελφό του κι ενώ ο δράστης είχε
καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Η κηδεία της μητέρας πραγματοποιήθηκε σήμερα μέσα σε βαρύ πένθος και το STAR ήταν εκεί.
Ο σύζυγος και πατέρας των τεσσάρων τους παιδιών, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε το σπίτι τους, όσο εκείνος έλειπε για να πάρει την 16χρονη κόρη του από το φροντιστήριο.
Σημειώνεται ότι η 44χρονη ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, είχε και δύο κορίτσια, ηλικίας 16 και 20 ετών.
Όλοι μιλούν για μια ήσυχη οικογένεια που δεν είχε δώσει δικαιώματα. Επίσης μάρτυρες ανέφεραν ότι ο 22χρονος δράστης δεν συνήθιζε να πίνει αλκοόλ.

«Ο 18χρονος δεν θα κινηθεί νομικά εις βάρος του αδελφού του για την επίθεση που δέχτηκε» αναφέρει ο ένας από τους δύο δικηγόρους της οικογένειας, Νίκος Καζαντζής.
Ο ίδιος ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος έχει αντιληφθεί πλήρως αυτό που έχει γίνει και πως τον έχουν κυριεύσει οι τύψεις…
Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται ο πατέρας, ο οποίος από τη μία έχασε τη σύζυγό του, πρέπει να στηρίξει τα υπόλοιπα του παιδιά… αλλά να σταθεί και στο πλευρό του 22χρονου μητροκτόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου