Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για όλης την εβδομάδα (22/02 - 28/02/2016)




Aναλυτικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα από την αστρολογική ομάδα του AthensMagazine.gr

ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος στην Παρθένο δείχνει πως η ενασχόλησή σας με κάποια δουλειά μπορεί να λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά, ενώ δίνει και ένα πολύ καλό διάστημα να τακτοποιήσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες. Η Παρασκευή είναι μια δύσκολη μέρα για τους γεννημένους 5, 6, 7/4ου, που θα πρέπει να είναι προσεκτικοί ώστε να αποφύγουν εντάσεις με σχέσεις και συνεργασίες. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας, ενώ την Κυριακή θα είστε καχύποπτοι με όλους και κλεισμένοι στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Πολύ θετική δείχνει να είναι η πανσέληνος που γίνεται στην Παρθένο και στον 5ο φυσικό σας οίκο, αφού θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με ανθρώπους της καρδιάς σας και να νιώσετε πως μπορείτε και να στηριχτείτε στη βοήθεια των αγαπημένων σας. Οι γεννημένοι 9 και 10/5ου διανύετε ένα διάστημα αυξημένης τύχης και ευημερίας, ενώ η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους. Την Κυριακή άνθρωποι του φιλικού ή κοινωνικού σας χώρου θα σας βγάλουν από το σπίτι κάνοντάς σας να περάσετε ονειρεμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στα οικονομικά θα στρέψετε την προσοχή σας αυτή την εβδομάδα μιας και η πανσέληνος στο χώρο της Παρθένου σάς καλεί να τακτοποιήσετε οικογενειακές εκκρεμότητες και να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα του σπιτιού. Οι συζητήσεις με άτομα της οικογένειας θα είναι πολλές, μπορεί και ελαφρώς παραπλανητικές, όμως όχι απαραίτητα για κακό σκοπό. Οι γεννημένοι 27/5ου έως 3/6ου έχουν να περιμένουν ευχάριστα μηνύματα, συναισθηματικές χαρές ή συναπαντήματα. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο είναι καλές μέρες να ασχοληθείτε με ανθρώπους που σας ανεβάζουν τη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα θα σας δώσει πολλές αιτίες για μετακινήσεις και οικονομικές συμφωνίες, ενώ είναι πολύ καλό διάστημα για σοβαρές συζητήσεις ή ακόμα και να έρθετε πιο κοντά με συγγενείς. Η φαντασία θα χαρακτηρίζει ιδιαίτερα τη σκέψη σας, γι’ αυτό φροντίστε να την κατευθύνεται σε σωστούς και δημιουργικούς δρόμους. Οι γεννημένοι 8, 9, 10/7ου προσαρμοστείτε στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας, ενώ οι 16 έως 19/7ου θα νιώθετε δραστήριοι και έτοιμοι να διεκδικήσετε ό,τι πραγματικά σας ευχαριστεί. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στην Παρθένο θα σας δώσει μια οικονομική ανάσα και θα καθησυχάσει τις ανησυχίες σας. Επειδή διανύετε μια περίοδο στην οποία είστε πιο κλειστοί στον εαυτό σας και περισσότερο καχύποπτοι με τους γύρω σας απ’ ό,τι συνήθως, καλό είναι να παίρνετε και μια δεύτερη γνώμη, γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως ακριβώς δείχνουν. Οι γεννημένοι 16 έως 20/8ου θα έχετε κάποιες μικροεντάσεις στο χώρο του σπιτιού. Η Δευτέρα είναι η καλύτερη μέρα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πανσέληνος γίνεται στο δικό σας το ζώδιο και αυξάνει την ανάγκη σας να βρεθείτε με φίλους οι οποίοι θα λειτουργήσουν πολύ ευεργετικά στην ψυχολογία σας και θα ανεβάσουν την πεσμένη σας διάθεση. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους, ενώ την Κυριακή προσπαθήστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι στα αιτήματα του συντρόφου ή των συνεργατών σας. Οι γεννημένοι 11 και 12/9ου είστε οι πιο τυχεροί απ’ όλους σε οτιδήποτε κι αν κάνετε, ενώ οι 7/9ου δείξτε υπομονή στις πιέσεις που δέχεστε.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα στο ξεκίνημά της σας βρίσκει με κλειστή διάθεση και απομονωμένους από τον πολύ κόσμο. Η πανσέληνος σας κάνει να νοσταλγείτε οικογενειακές στιγμές ή και φίλους που έχετε χαθεί. Με εξαίρεση τους γεννημένους 9, 10, 11/10ου που θα πρέπει να χαλαρώσουν και να ρίξουν τους τόνους αποδεχόμενοι τις ανατροπές γύρω τους, οι περισσότεροι από την Πέμπτη και μετά θα ανοιχτείτε και θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και ό,τι σας ευχαριστεί. Οι 29/9ου έως 6/10ου να περιμένετε συναισθηματικές χαρές κάθε είδους ή την εκπλήρωση κάποιας σημαντικής επιθυμίας. Την Κυριακή να είστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες που αφορούν τα επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με αυξημένη κοινωνικότητα ξεκινά η εβδομάδα, καθώς η πανσέληνος που γίνεται στην Παρθένο σάς ανοίγει ένα νέο κύκλο γνωριμιών μέσα από τον οποίο να μπορέσετε να αποκτήσετε κάποια ειδική γνώση, χρήσιμη στα φιλόδοξα σχέδιά σας ή και έναν πολύτιμο φίλο-στήριγμα. Οι γεννημένοι 16 έως 19/11ου θα νιώθετε υπερδραστήριοι και έτοιμοι για όλα, ενώ οι 1/11ου θα έχετε δημιουργική φαντασία, ικανή να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επιθυμία. Τρίτη και Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους, ενώ την Κυριακή προσέξτε ασυνεννοησίες με ανθρώπους της καρδιάς σας ή της οικογένειάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πανσέληνος στο χώρο της Παρθένου σάς καλεί να ασχοληθείτε με τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς και με τη σωστή διαχείριση των οικονομικών σας, προκειμένου να φανείτε συνεπείς με τις κοινωνικές υποχρεώσεις που σας πιέζουν από το ξεκίνημα της εβδομάδας. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες να δείτε φίλους, να βγείτε και γενικά να διασκεδάσετε με ό,τι κι αν κάνετε, ενώ την Κυριακή θα είστε πιο κλειστοί στον εαυτό σας και το περιβάλλον του σπιτιού θα φαντάζει ονειρικά και ασυνήθιστα ιδανικό για εσάς, μακριά από τον πολύ κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με έξυπνες ιδέες και λύσεις σάς βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας και η πανσέληνος στην Παρθένο βοηθά να υλοποιηθούν εξασφαλίζοντάς σας ίσως μια καλή και ωφέλιμη συνεργασία. Οι γεννημένοι 7, 8, 9/1ου φανείτε προσαρμοστικοί και ευέλικτοι στις μοιραίες αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας, ενώ οι 10 και 11/1ου έχετε όλη την τύχη με το μέρος σας σε ό,τι κι αν κάνετε. Τρίτη και Τετάρτη είναι πολύ καλές μέρες για όλους, ενώ την Κυριακή προσέξτε λίγο πιθανή ασάφεια σε κουβέντες ή κινήσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πανσέληνος στην Παρθένο και στον 8ο φυσικό σας οίκο θα σας κάνει πιο καχύποπτους απέναντι στους άλλους και πιο κτητικούς και διεκδικητικούς απέναντι σε ό,τι σας ανήκει ή θα θέλατε να σας ανήκει. Οι γεννημένοι 27/1ου έως 3/2ου να περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις, νέα, μηνύματα σε οικογενειακά θέματα και όχι μόνο. Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους, ενώ την Κυριακή προσέξτε τα οικονομικά σας και τη διαχείριση των περιουσιακών σας για να μη βρεθείτε χαμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ
Η ανάγκη σας για συντροφικότητα θα είναι αυξημένη στο ξεκίνημα της εβδομάδας και αυτό θα σας κάνει και συνεργάσιμους και ευέλικτους στα αιτήματα του συντρόφου ή των συνεργατών. Οι γεννημένοι 14 έως 17/3ου θα είστε πιο δραστήριοι και παραγωγικοί απ’ ό,τι συνήθως, ενώ οι 5/3ου είστε οι πιο πιεσμένοι. Τρίτη και Τετάρτη είναι το καλύτερο διήμερο για όλους, ενώ την Κυριακή θα είστε πιο ονειροπόλοι και θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να προσγειωθείτε στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, αφού είναι μια μέρα που τα συναισθήματα θα επικρατούν της λογικής και δεν θα θέλετε να ασχοληθείτε με τίποτα που δεν σας ευχαριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου