Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Πάγωσε ΜΕΧPΙ και ο εισαγγελέας | ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου




Έβαλαν μέχρι και το 12χρονο παιδί τους να πει ψέματα.

Σοκάρουν όλο και περισσότερο οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως για την υπόθεση του αδικοχαμένου του Κωστή Πολύζου.

Για πέντε ολόκληρα χρόνια παρουσιάζονταν ως μια δυστυχισμένη μάνα που θρηνούσε για το θάνατο του παιδιού της, ενώ εμφανίστηκε στην τηλεόραση ζητώντας από τον κόσμο να τη βοηθήσει στην ανεύρεση των δολοφόνων του γιου της. Η αυλαία όμως της... θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με το δεύτερο συζυγό της έπεσε, αποκαλύπτωντας ένα αδίστακτο ζευγάρι. 
Ο Κώστας Πολύζος βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια της μητέρας του και του πατριού του, οι οποίοι μάλιστα στην προσπάθεια τους να κρατήσουν επτασφράγιστο το αποτρόπαιο μυστικό τους, ανάγκασαν μέχρι και τον 12χρονο γιο τους να ψευδομαρτυρήσει.

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις γύρω από τη δράση της Δέσποινας Κουτσέγκου και του Χρήστου Ντίου. Από τη στιγμή που οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες, καθώς κατηγορούνται ως δράστες για τη δολοφονία του 23χρονου Κώστα Πολύζου, πολλοί είναι οι κάτοικοι στα Σιάτιστα της Κοζάνης που τελικά επαληθεύτηκαν. Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της μακεδονικής πόλης, από την ημέρα που βρέθηκε το πτώμα του άτυχου 23χρονου, έδειχναν ως υπαίτιους της δολοφονίας τη μητέρα του και τον πατριό του.

Παρόλα αυτά έλειπαν κάποια κομμάτια από το παζλ, έτσι ώστε οι διωκτικές αρχές να φτάσουν στην εξυχνίαση του εγκλήματος. Πριν λίγο καιρό ο ανακριτής της Κοζάνης άρχισε να μελετά και πάλι το φάκελο της υπόθεσης, ενώ οι αστυνομικοί ξεσκόνισαν από την αρχή τα στοιχεία τους. 

Τελικά κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις αποδείξεις και να φτάσουν στους δολοφόνους τους Κώστα Πολύζου. Ετσι χθες συνέλαβαν στην Ελευσίνα τη 49χρονη και το 42χρονο και τους οδήγησαν στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ψευδορκίας κατα εξακουλούθηση, της περιύβρισης νεκρού και της πλαστογραφίας... 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου