Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

ΤΩPΑ Συνελήφθη ο Συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής!! Πως είναι ο 4χρονος Φοίβος;;
Σώος ο 4χρονος Φοίβος.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο που ακολουθεί.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ανήλικο παιδί κοντά στο χωριό Ορμύλια, εκεί όπου ζούσε και έγινε το φονικό - Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από έναν 75χρονο που ισχυρίζεται ότι είδε τον δολοφόνο με το αγόρι να περιφέρεται σε ελαιώνες κοντά στο χωριό

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται ο μικρός Φοίβος ο οποίος είχε απαχθεί από τον πατέρα του Κλοντ Λέσι, αφού δολοφόνησε τη γυναίκα του στις αρχές Ιανουαρίου. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον μικρό στην περιοχή της Χαλκιδικής κοντά στο χωριό Ορμύλια, εκεί όπου ζούσε και έγινε το φονικό.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από 75χρονο άντρα που ισχυρίζεται πως είδε το συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής με το μικρό Φοίβο να περιφέρεται σε ελαιώνες σε απόσταση μόλις ενός χιλιόμετρου από το χωριό.

Σύμφωνα με την αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, ο ίδιος εντοπίστηκε μαζί με τον 4χρονο γιο του και δεν προέβαλε αντίσταση. Αυτήν τη στιγμή οδηγείται στην Ασφάλεια Πολυγύρου. Ο τετράχρονος είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρεται στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου