Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΤΩPΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΜΑ | Έχουμε ΝΕΟ τρομοκρατικό χτύπημα!! Πολλοί οι νεκροί




Έσφαξαν 30 κατοίκους με ματσέτες.

Οι επιθέσεις σημειώθηκαν χτές, ωστόσο οι πληροφορίες για το μακελειό αρχίζουν τώρα να γίνονται γνωστές, καθώς είχαν καταστραφεί τα μέσα επικοινωνίας στις συγκεκριμένες περιοχές.

«Η πλειοψηφία των θυμάτων σφαγιάστηκαν και οι περισσότεροι τραυματίες έφεραν τραύματα από ματσέτες» δήλωσε πολίτης που βοηθά τις νιγηριανές κυβερνητικές δυνάμεις στην μάχη κατά της Μπόκο Χαράμ.

Επίθεση σε τρία χωριά στη βόρεια Νιγηρία εξαπέλυσαν μαχητές της Μπόκο Χαράμ, σφάζοντας με ματσέτες 30 ανθρώπους και τραυματίζοντας σοβαρά άλλους 20.

Η τρομοκρατική ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ, έχει σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους από το Ισλαμικό Κράτος, καθώς θεωρείται υπεύθυνη για 6.644 δολοφονίες (σε σχέση με τις 6.073 του Ισλαμικού Κράτους) όπως αποκαλύπτει η παγκόσμια κατάταξη για την τρομοκρατία που δημοσιεύτηκε από το Ινστιτούτο για την Οικονομία και την Ειρήνη (IEP).

Συνολικά, η εξαετής εξέγερση της Μπόκο Χαράμ- που έχει ως στόχο να εγκαθιδρύσει χαλιφάτο στη βόρεια Νιγηρία- έχει στοιχίσει την ζωή σε περισσότερους από 17.000 ανθρώπους...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου