Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ: Δείτε τι θα συμβεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τις Τράπεζες!




Tουλάχιστον 200 μεγαλοκαταθέτες της UBS ταυτοποιήθηκαν από τα στοιχεία που κατέσχεσαν οι οικονομικοί εισαγγελείς μετά από αιφνιδιαστική εισβολή τους στα γραφεία του υποκαταστήματος της τράπεζας το βράδυ της Παρασκευής!
Η αιφνιδιαστική εισβολή των εισαγγελέων έβγαλε θησαυρό, σύμφωνα με πληροφορίες αφού σήκωσαν σκληρούς δίσκους υπολογιστών και αρχεία τόσο από το υποκατάστημα όσο και από το γραφείο κορυφαίου μπρόκερ που συνεργάζεται με αυτή.
Κατάφεραν ήδη να ταυτοποιήσεων σχεδόν 200 καταθέτες, με την μικρότερη κατάθεση να φτάνει τα 1,5 εκατομμύριο και τη μεγαλύτερη τα 12 εκατομμύρια.
Η έρευνα διατάθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου και διενεργήθηκε απο τους εισαγγελείς Γιάννη Δραγάτση, Ελένη Τουλουπάκη και Χρ. Ντζούρα. Οι εισαγγελείς κατέσχεσαν αρχεία με αριθμούς λογαριασμών, ονόματα, και ποσά.
Όπου δεν υπήρχαν ποσά έγινε αυτόματη αντιστοίχηση με τους αριθμούς λογαριασμών στη λίστας Βεστφαλίας- Ρηνανίας και «κούμπωσαν» αμέσως.
Τα στοιχεία αυτά δρομολογούν άμεσες εξελίξεις αφού ξεκλειδώνουν τη λίστα με τους άνω των 10.000 λογαριασμούς που εκτιμάται ότι μπορεί να αποφέρει στο δημόσιο πάνω από 2 δισ., ευρώ.
Μάλιστα, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την αποστολή σημειωμάτων προς τους ενδιαφερόμενους ώστε να σπεύσουν να αυτοκαταγγελθούν και να απολάβουν ευνοϊκή μεταχείριση.
Πηγή: Newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου