Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ένα πλοίο – φάντασμα ξεβράστηκε σε ακτή της Ιαπωνίας. Αλλά όλοι πάγωσαν μόλις είδαν τι υπήρχε στο εσωτερικό του




Ο Shuichi Hashizume είναι αξιωματικός του Ιαπωνικού Λιμενικού σώματος. Το τελευταίο δίμηνο η δουλειά του έγινε πραγματικά μυστηριώδης και πολύπλοκη όσο ποτέ πριν. Όχι ένα, ούτε δύο αλλά δεκατέσσερα πλοιάρια ξεβράστηκαν στις ακτές της Ιαπωνίας από τον Οκτώβριο. Hταν σχεδόν κατεστραμμένα, αλλά αυτό δεν θα τον πείραζε αν μέσα στα κουφάρια των σάπιων πλέων πλοίων δε βρίσκανε και 25 πτώματα. Άλλα ακέφαλοι σκελετοί, άλλα σάπια κορμιά επίσης χωρίς κεφάλι τα περισσότερα.
Map
"Στις 23 Νοέμβρη βρήκαμε τρία πτώματα. Το ένα από αυτά είχε ακόμη το κεφάλι του. Όταν ανασύραμε το σκάφος, βρήκαμε έξι κρανία. Η αποκόλληση των κρανίων φανερώνει το μεγάλο διάστημα για το οποίο τα άψυχα σώματα βρίσκονταν σε διαδικασία σήψης." Ο Ιάπωνας Λιμενικός, αν και ανήσυχος για το μεγάλο αριθμό πλοίων που βρέθηκαν σε τόσο μικρό διάστημα, ξέρει πολύ καλά πως κάτι τέτοιο δεν είναι καινούριο για τις ακτές της Ιαπωνίας όπου παρισσότερες από 250 βάρκες ξεβράστηκαν τα τελευταία 5 χρόνια. 

This picture taken on November 24, 2015 shows coast guard officials investigating a wooden boat at the Fukui port in Sakai city in Fukui prefecture, western Japan after the ship was found drifting off the coast of Fukui.

Κάποια σκαριά έχουνε σημάδια στην Κορεατική γλώσσα, πράγμα που καταδεικνύει σύνδεση με το βορειοκορεάτικο στρατό ή κυβερνητικά όργανα.
Το ιαπωνικό λιμενικό έφερε στο φως στοιχεία που συνδέουν τα πλοία-φαντάσματα με την Πιονγκγιανγκ. Το τελευταίο έυρημα, έφερε κορεατική γραφή και μέσα βρέθηκε ένα σήμα με το πορτραίτο του Κιμ-γιονγκ-ιλ πατέρα του Κιμ-γιονγκ Ουν. Ο καθηγητής Toshimitsu Shigemura, από το πανεπιστήμιο του Τόκιο, θεωρεί πως πρόκειται για ψαράδικα που ανοίχτηκαν μετά από εντολές της κυβέρνησης προκειμένου να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη ψαριά. 
Οι ελλείψεις σε φαγητό αυξάνονται καθημερινά στην Βόρεια Κορέα και ο Κιμ Γιονγκ Ουν διέταξε μεγαλύτερες ψαριές προκειμένου να λύσει το πρόβλημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου