Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΝΕΟ “ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ” | Τρομοκρατική επίθεση με δεκάδες νεκρούς




ΔΕΙΤΕ εικόνες και βίντεο που ακολουθούν

Στο σημείο έχουν φθάσει δεκάδες ασθενοφόρα και περιπολικά, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να ασφαλίσει το κτίριο και να απομακρύνει από το σημείο τους περίοικους.

Σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής οι δράστες είναι τρεις ένοπλοι βαριά οπλισμένοι και φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα. Η αστυνομία τους αναζητά ακόμα, καθώς δεν έχει καταφέρει να τους εντοπίσει.

Ο απόλυτος πανικός προκλήθηκε πριν λίγη ώρα από πυροβολισμούς που έπεσαν σε κτίριο Κοινωνικών Υπηρεσιών το οποίο φιλοξενούσε παιδιά με Ειδικές Ανάγκες στο Σαν Μπερναντίνο, μια πόλη 100 χιλιόμετρα ανατολικά του Λος Άντζελες.

Αμερικάνικα ΜΜΕ με δημοσιεύματα αναφέρουν πως στο σημείο έχουν σπεύσει και ειδικοί πυροτεχνουργοί καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει τοποθετηθεί και εκρηκτικός  μηχανισμός. 


Η αστυνομία του San Bernardino έχει αποκλείσει την περιοχή και κάνει έκκληση στον κόσμο να μην κυκλοφορεί κοντά στο σημείο, όπου “χτύπησαν” οι δράστες.
Για 12 νεκρούς κάνει λόγο το ABC. Ενώ άλλα μέσα ανεβάζουν τον αριθμό σε τουλάχιστον 20 θύματα. Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες οι τρεις δράστες είναι λευκοί και πιθανώς φέρουν στρατιωτική περιβολή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου