Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Μαζεύτηκαν για ρεβεγιόν μα ΤΙΠΟΤΑ δεν προμήνυε τη ΦΡΙΚΗ που τους περίμενε !!




Σκηνές απερίγραπτου τρόμου και βίας έζησε ένας 54χρονος επιχειρηματίας από τον Πύργο και η 38χρονη σύντροφός του μέσα στο σπίτι τους στα Δουναίϊκα, στο 10 χλμ., της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών.

Οι σκηνές της απίστευτης αυτής ληστείας εκτυλίχθηκαν ανήμερα Χριστουγέννων, λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Τρεις δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, κυριολεκτικά ισοπέδωσαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού του θύματος με βαριοπούλα και στη συνέχεια εισέβαλαν στο εσωτερικό του.
Εκεί ήρθαν αντιμέτωποι με τον 54χρονο ιδιοκτήτη εταιρίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και την 38χρονη σύντροφό του που υπέστη σοκ από τον τρόπο που εισέβαλαν στο σπίτι οι δράστες. Αμέσως, οι ληστές όρμησαν εναντίον του 54χρονου τον οποίο χτύπησαν με την βαριοπούλα τραυματίζοντάς τον και ακινητοποίησαν τόσο εκείνον όσο και την σύντροφό του , τους οποίους έδεσαν με μονωτική ταινία.

Αφού άρπαξαν 400 ευρώ που είχε στην τσέπη του ο 54χρονος, στη συνέχεια ένας από αυτούς κράτησε ακινητοποιημένους, με απειλή πιστολιού, στο πάνω διαμέρισμα της διώροφης οικίας το ζευγάρι και οι άλλοι δύο μετέβησαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται στο ισόγειο και στο οποίο διαμένει ο γιος του επιχειρηματία, ο οποίος έλειπε εκείνη την ώρα και το οποίο επικοινωνεί μέσω πόρτας με την επιχείρηση του θύματος.
Αφού έσπασαν και αυτή την πόρτα εισήλθαν στην επιχείρηση και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε 90.000 ευρώ σε μετρητά και αρκετά τιμαλφή. Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία γνωρίζει και τον τύπο και την πινακίδα του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν οι δράστες, καθώς τους ακολούθησε για μερικά λεπτά ο γιος του επιχειρηματία που εκείνη την ώρα γυρνούσε σπίτι και διενεργούνται έρευνες εντοπισμού τους.
Ο 54χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τις καταθέσεις των θυμάτων, οι δράστες μιλούσαν καθαρά ελληνικά, ενώ φαίνεται πως είχαν άριστη γνώση του χώρου της επιχείρησης του θύματος και γνώριζαν πως ο επιχειρηματίας κρατούσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό εντός του χρηματοκιβωτίου του, με αποτέλεσμα οι έρευνες της Αστυνομίας να στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου