Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Γιος πασίγνωστου επιχειρηματία σκότωσε πεζό στο Παλαιό Φάληρο - Έχει συλληφθεί από την αστυνομία!




Όλα συνέβησαν στις 17.30 χθες το απόγευμα. O μικρός γιος κορυφαίου Έλληνα επιχειρηματία επέβαινε στο αυτοκίνητό της οικογενείας με κατεύθυνση τη Γλυφάδα. Οδηγούσε ένα πανάκριβο Mercedes. Κάποια στιγμή στο ύψος της πλατείας του Παλαιού Φαλήρου ο οδηγός που βρισκόταν μπροστά τους στη μεσαία λωρίδα φρέναρε με αποτέλεσμα ο Τ.Κ που ήταν στο τιμόνι να κάνει μανούβρα προς τα δεξιά.
Ο οδηγός που προπορευόταν δε σταμάτησε τυχαία. Το έκανε επειδή το φανάρι ήταν πορτοκαλί και ο κόκκινος σηματοδότης ήταν έτοιμος ν΄ ανάψει. Κάτι βεβαίως που δεν πρόσεξε ο «γόνος» και με το που έκανε τη μανούβρα προς τη δεξιά λωρίδα συνέχισε να τρέχει.
Εκείνη τη στιγμή ανυποψίαστος ένας πεζός πήγε να περάσει το δρόμο αλλά μέσα σε δέκατα του δευτερολέπτου βρέθηκε κάτω από το αυτοκίνητο.
Ο πεζός λίγη ώρα μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Στο νοσοκομείο νοσηλευόταν μέχρι αργά τη νύχτα και ο γιος του επιχειρηματία σε κατάσταση σοκ. Εκεί και οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν. Εκεί και ο πατέρας του, ο οποίος ασχολείται με Πετρέλαια και ο δίδυμος αδερφός του δράστη.
Σύμφωνα με το νόμο πρόκειται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε βαθμό πλημμελήματος, ο δράστης συλλαμβάνεται οδηγείται στο αυτόφωρο και είναι στη διακριτική ευχέρεια του Εισαγγελέα να τους αφήσει ελευθέρους μέχρι τον ορισμό της δικασίμου.
Πηγή: Nassosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου