Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΔΑΚΡΥΣΕ και ο Θεός στην κηδεία της άτυχης 7χρονης Ελευθερίας!! Τραγική φιγούρα οι γονείς




– Θρήνος στην κηδεία της μικρής Ελευθερίας Λοτσάρη 

– «Είναι ένα αγγελούδι στα χέρια του ουράνιου πατέρα»
Σε κλίμα απύθμενης οδύνης έγινε η κηδεία της 7χρονης Ελευθερίας Λοτσάρη από τον Νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη χοροστατούντος του Μητορπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου και του Επισκόπου Κερνίτσης π. Χρύσανθου Στελλάτου.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της μικρής. Στέκονταν συντετριμμένοι πάνω από το αγγελούδι τους.

Θρήνος από φίλους, γνωστούς και συγγενείς της οικογένειας Λοτσάρη που έχασε το μονάκριβο παιδί της.
«Είναι βέβαιο ότι η Ελευθερία είναι τώρα ένας άγγελος. Ως αγγελος το παιδί βρίσκεται ασφαλισμένο στον ουρανό στα χέρια του ουράνιου πατέρα. Ας την εχει ο Θεος κοντά του και στους γονεις της, ας χαριζει την εξ υψους παρηγοριά», είπε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.
Η μικρή Ελευθερία Λοτσάρη άφησε την τελευταία της πνοή πριν από λίγες ημέρες μετά από την σοβαρή περιπέτεια υγείας που περνούσε.

Μετά από αρκετές ημέρες προσπαθειών ώστε να κατορθώσουν να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες τελικά έγινε εφικτή η μεταφορά από την Αγγλία που νοσηλευόταν στην Ελλάδα και η σορός έφθασε στην Πάτρα. Η ταφή θα γίνει στο Β” Δημοτικό Νεκροταφείο Αγίου Μηνά.

Να υπενθυμίσουμε πως η 9χρονη Ελευθερία ήταν κόρη του Γιάννη Λοτσάρη, της γνωστής οικογένειας Λοτσάρη των ομώνυμων ζαχαροπλαστείων....
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου