Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩPΑ | Το πρώτο ΙΣΧΥΡΟ χτύπημα στην ΚΑΡΔΙΑ της Τουρκίας !!!





- ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

-Συνελήφθησαν Τούρκοι έμποροι στη Ρωσία και απελαύνονται σαν...λαθρομετανάστες. 

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ έδωσε εντολή στη ρωσική κυβέρνηση να ετοιμάσει μέτρα, περιλαμβανομένου του παγώματος ορισμένων κοινών επενδυτικών σχεδίων με την Τουρκία, σε αντίποινα για την κατάρριψη ενός ρωσικού πολεμικού αεροπλάνου από την Τουρκία.

Είπε ακόμη, σε μια συνάντηση που είχε σήμερα με υπουργούς, πως τα μέτρα θα περιλαμβάνουν περιορισμούς στις εισαγωγές τροφίμων από την Τουρκία.

39 Τούρκοι επιχειρηματίες που βρίσκονταν στη Ρωσία, ως συμμετέχοντες εκθέτες στην αγροτοβιομηχανική έκθεση SouthAgro στην πόλη Κρασνοντάρ, κοντά στις ακτές του Εύξεινου Πόντου, ΣΥΝΕΛΗΘΦΗΣΑΝ από τις ρωσικές Αρχές και αναμένεται να απελαθούν ως… ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Ναι, καλά διαβάσατε. Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, οι 39 Τούρκοι επιχειρηματίες εισήλθαν στη Ρωσία ως τουρίστες και δεν είχαν visa για επαγγελματική παρουσία στη χώρα. Οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες παρουσίαζαν στην έκθεση τα τουρκικά τους προϊόντα.

Οι Τούρκοι επιχειρηματίες από την πλευρά τους δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν ότι παραβίαζαν κάποιο νόμο και ότι έπρεπε να είχαν πάρει ειδική visa για να συμμετάσχουν νόμιμα ως εκθέτες.

Ίσως και να μην παραβίαζαν κάποιο νόμο, λέμε εμείς, εάν η κυβέρνησή τους δεν κατέρριπτε ένα ρωσικό μαχητικό πάνω από τη Συρία. Οι Τούρκοι επιχειρηματίες πέρα από την απέλασή τους πρέπει να πληρώσουν και πρόστιμο στις ρωσικές Αρχές.


Η Ρωσία πλέον εφαρμόζει ΣΚΛΗΡΟ εμπάργκο σε όλα τα τουρκικά προϊόντα. Το βράδυ της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου στο τελωνείο στο Νοβοροσίσκ έπαψαν να περνάνε προϊόντα από την Τουρκία.

Μάλιστα, ακυρώνονται μαζικά όλες οι κρατήσεις για διακοπές τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Κωνσταντινούπολη και άλλες πόλεις της Τουρκίας.

Επίσης οι Ρώσοι βομβάρισαν αλύπητα τη συνοριακή διάβαση Μπαμπ Αλ-Χάουα στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, απο όπου γίνονται ΟΛΕΣ οι μετακινήσεις των Τούρκων προς τους τουρμένους τζιχαντιστές και το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει τον πανικό που επικρατεί λίγα δευτερόλεπτα μετά...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου