Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ | ΔΕΙΤΕ τι γίνεται ΤΩPΑ στην Σάμο !!




- ΔΕΙΤΕ το video που ακολουθεί.

- ΕΞΕΓΕΡΣΗ στο Κέντρο Μεταναστών στη Σάμο.

Εξέγερση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής μεταναστών στη Σάμο, με άγριο ξύλο που πέφτει μεταξύ ομάδων που είναι συγκεντρωμένες εκεί.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλος κορεσμός στο ΚΕΠΥ με μετανάστες που ξεπερνούν τα 1050 άτομα ενώ η χωριτικότητά του είναι μόλις 280 άτομα!
Έτσι έχουν στηθεί πολλά αντίσκηνα περιμετρικά και έξω από το Κέντρο, ενώ όπως είναι γνωστό έχει σταματήσει και η σιτισή τους εδώ και 3 τουλάχιστον μήνες και αυτός σύμφωνα με πληροφορίες είναι κα ο λόγος της σύρραξης!

Οι περισσότεροι μετανάστες είναι χωρίς χρήματα και με άθλιες συνθήκες υγιεινής ενώ και το ΚΕΠΥ έχει υποστεί σοβαρές και μεγάλες καταστροφές.

Να σημειώσουμε πως το ΚΕΠΥ μετά την διακοπή της σίτησης από το κράτος έχει μεατραπεί σε έντρο ανοιχτής δομής. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας αφού οι 2 αστυνομικοί που βρισκόταν εκεί και κάποιοι ολιγάριθμοι υπάλληλοι εθελοντικών οργανώσεων εγκλωβίστηκαν και ζητησαν ενισχύσεις.

Πολλοί από τους μετανάστες λόγω των συγκρούσεων έχουν αποχωρήσει και βρίσκονται συγκεντρωμένοι στον περιμετρικό της Σάμου. Η κατάσταση είναι πολύ έκρυθμη και αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα, πολύ γρήγορα θα θρηνήσουμε θύματα.

Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου