Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ | «Μας εγκλώβισαν ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ Ελληνικά F-16»




Αυτό και αν είναι από τα Άγραφα…

Από τη μια να καταρρίπτεται μαχητικό που ίσως είχε πρόθεση να παραβιάσει το Εναέριο Χώρο σου και από την άλλη να διαμαρτύρεσαι και στο ΝΑΤΟ, γιατί εγκλώβισαν στο RADAR  τα  Μαχητικά σου που Παραβίασαν το FIR Αθηνών και μάλιστα Οπλισμένα.

Τα τουρκικά μαχητικά εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση στο διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου…λένε οι Τούρκοι, αποκρύπτοντας σκόπιμα ότι πέταγαν εντός του Ελληνικού «FIR»!

Προφανώς οι Τούρκοι  ήθελαν να αλωνίζουν ανενόχλητοι το Αιγαίο … "Τι να σου κάνω Πασά μου, που τα έχω έτοιμα να στα βάλω εκεί που ξέρεις, αλλά δεν με αφήνουν" έλεγε ένας Βετεράνος πιλότος απο τους Τσαμπουκάδες της Λήμνου!
Aυτή είναι η Ανακοίνωση του Τούρκικου Γενικού Επιτελείου:

Ελληνικά μαχητικά παρενόχλησαν τουρκικά F-16 που εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση στο διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον διαδικτυακό τόπο του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων για τις καθημερινές δραστηριότητες του τουρκικού στρατού, 6 F-16 της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας εκτέλεσαν εκπαιδευτική πτήση διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου.

Ελληνικά οπλισμένα F-16 παρενόχλησαν τα τουρκικά μαχητικά εγκλωβίζοντας τα στα ραντάρ τους για συνολικά 40 δευτερόλεπτα.

Τα τουρκικά αεριωθούμενα επέδειξαν την δέουσα αντίδραση.(sic)

Υ.Γ.: Η Αλήθεια είναι ότι τα Ελληνικά μαχητικά F-16 απογειώθηκαν από την Λήμνο οπλισμένα, όταν έξι Τούρκικα μπήκαν στο FIR Αθηνών και πήραν στο κυνήγι τα Τούρκικα που την κοπάνησαν και δεν αντέδρασαν όταν τα Ελληνικά έβαλαν στο στόχαστρο τα 2 απο τα Τούρκικα που ήταν Οπλισμένα...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου