Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Η δήλωση του Ερντογάν που πάγωσε όλη την Ευρώπη! Σάστισε μέχρι και ο Πούτιν!




Θα γινει χαμος ... Με τεντωμενα τα νευρα του ο Πουτιν μετα απο αυτο που εγινε. Θα το πληρωσουν πολυ ακριβα .Απο την αλλη ο Ερντογαν λεει οτι κανα εκαναν και το ρίξανε γιατι ηταν πανω απο την Τουρκια. Ολοι Περιμενουν να δουν πως τι θα γινει...

H Τουρκια εχει το δικαιωμα να προσπιζει τα συνορα της, δηλωσε ο προεδρος της χωρας... Ρετζεπ Ταγιπ Ερντογαν, αναφερομενος στη σημερινη καταρριψη του ρωσικου αεροσκαφους, στα συνορα με την Συρια.
Συμφωνα με τον Ερντογαν, το γεγονος οτι μεχρι σημερις δεν υπηρξαν πολυ πιο δραματικα γεγονοτα στη Συρια, οφειλεται στην ψυχραιμη σταση της Τουρκιας, ενω διαβεβαιωσε οτι «και σε
αυτο το περιστατικο καταβαλαμε καθε προσπαθεια για να το εμποδισουμε».
Ο Τουρκος πρωθυπουργος υποστηριξε οτι στις περιοχες, τις οποιες βομβαρδιζουν τα ρωσικα αεροσκαφη στη Συρια, υπαρχουν μονο Τουρκομανοι. «Στην περιοχη βρισκονται οι Τουρκομανοι, δεν υπαρχει «Ισλαμικο Κρατος» σημειωσε χαρακτηριστικα.
Όσον αφορα στον συριακο εμφυλιο, ο Ερντογαν διαμηνυσε οτι «χωρις να βρεθει μια δικαιη και βιωσιμη λυση, δεν μπορει να εμποδιστει ουτε η παρανομη μεταναστευση, ουτε η τρομοκρατια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου