Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Έκανε το... κόλπο γκρόσο: Δεν φαντάζεσαι τί σκέφτηκε αυτός ο φοιτητής και βγάζει εκατοντάδες ευρώ κάθε εβδομάδα! (PHOTOS)




Τα νέα ταξίδεψαν σαν αστραπή. Η είδηση έγινε viral. Ο Τζόνα Ρέιντερ, τελειόφοιτος του πανεπιστημίου Κολούμπια «άνοιξε» ένα πρωτότυπο εστιατόριο στο δωμάτιο του, στη φοιτητική εστία. Ηταν μια ιδέα που είχε για να βγάζει το χαρτζιλίκι του, η οποία φαίνεται ότι του... βγήκε. 
Ο χώρος είναι πολύ μικρός και οι τιμές λογικές, από 10 έως 20 ευρώ για ένα μενού που περιλαμβάνει από 5 έως 6 πιάτα . Απλά πιάτα, απλές και καθαρές γεύσεις.
Ο Ρέιντερ μαγειρεύει στην κοινόχρηστη κουζίνα για τέσσερα άτομα τη φορά και ξεπατικώνει το μενού εστιατορίων. Το μικρό εστιατόριο είναι πάντα γεμάτο και οι φοιτητές κάνουν ουρά για ένα τραπέζι.
Το όνομα του εστιατορίου είναι Pith (ψίχα) και έγινε εξαιρετικά δημοφιλές στους φοιτητές χάρη στη δύναμη των ΜΜΕ. Το θέμα το φιλοξένησε πρώτη η εφημερίδα Columbia Spectator, μετά το πήρε η εφημερίδα New York Post με επόμενους ιντερνετικούς σταθμούς το Gothamist, για να καταλήξει στο Grubstreet και να αναδημοσιευθεί από το Slate.
πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου