Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις γι αυτή την εβδομάδα! Τί μας ετοιμάζουν τα άστρα;




Κριός
Καλό είναι μέχρι και τις 20 να δεις λίγο τα θέματά σου από διαφορετική οπτική γωνία. Μην είσαι απόλυτη και προχώρα αναλόγως. Ακόμα καλύτερες οι μέρες σου στις 21 και 22, αφού συμβιβάζεσαι και φροντίζεις να ευχαριστηθούν οι δικοί σου άνθρωποι. Μια λύση έρχεται πολύ ξαφνικά και ξεμπερδεύεις από κάτι βασανιστικό. Οι χαρές κρατούν μέχρι και τις 24, φρόντισε να κερδίσεις έδαφος με μια έξυπνη κίνηση. Στις 26 εντυπωσίασε στη δουλειά σου!

Ταύρος
Με οικονομικά ζητήματα ασχολείσαι ως και τις 20. Ζητάς να σου δώσουν κάτι παραπάνω, δεν συμφωνούν μαζί σου, πρέπει να συμβιβαστείς. Υπέροχες οι μέρες σου κυρίως για ερωτικά ζητήματα ως και τις 21. Κάποιον συναντάς, εκφράζεσαι ελεύθερα και χαμογελάς αφού όλα βαίνουν καλώς. Ακόμα και με τους φίλους σου βγαίνεις έξω και διασκεδάζεις. Στις 23 το ρίχνεις στη δουλειά, ξέρεις προς τα πού βαδίζεις. Τίποτα δεν σε βγάζει εκτός στόχου!

Δίδυμος
Μέχρι και τις 22 βασανίζεσαι πολύ! Οι επιλογές σου, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα ή οικονομικά, δεν αρέσουν στους δικούς σου ανθρώπους, δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα και για ακόμα μία φορά προκαλείς έναν πανικό. Πρόσεχε, μην αδιαφορήσεις απέναντι σε εκείνους που σε στηρίζουν. Ευχάριστα νέα έρχονται στις 23, καταφέρνεις να περάσει το δικό σου. Μαύρα σύννεφα ξανά ως και τις 24, γιατί λεφτά που περιμένεις δεν έρχονται. Ζήτησε βοήθεια από έναν δικό σου πρόσωπο.

Καρκίνος
Θετικές οι μέρες σου και αισιόδοξες. Φρόντισε μέχρι και τις 22 να εκφραστείς ελεύθερα, να πεις τι νιώθεις στον σύντροφό σου για να λάβεις πίσω αυτό που έχεις ανάγκη. Λίγη αγάπη. Ένα ταξίδι επαγγελματικό μέχρι και τις 25, ανοίγεις τα φτερά σου, προκύπτει και μια νέα συμφωνία και απογειώνεσαι ως διά μαγείας. Ζόρικα τα πράγματα ως και τις 26, αφού θα σε νευριάσουν οι φίλοι σου, το ταίρι σου και θα βγεις εκτός εαυτού. Μην πιέζεις τις καταστάσεις.

Λέων
Ρίχνεις όλο το βάρος στα επαγγελματικά σου. Κινήσου δυναμικά ως και τις 22, κάνε να σε εμπιστευθούν και ξεπέρασε τις απαισιόδοξες σκέψεις σου! Οργανώσου οικονομικά στις 23, απόφυγε τα έξοδα. Βρίσκεις νέα δουλειά μέχρι και τις 24, αλλάζει η διάθεσή σου, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλό προφίλ και να είσαι συνεργάσιμη. Έχεις αρκετά χαρίσματα αρκεί να υπάρχει κέφι. Μέρες που θα πρέπει να δείξεις τις ικανότητές σου ξανά από την αρχή.

Παρθένος
Μέσα στην τρελή χαρά σε βρίσκω. Είδες τι κάνει η Αφροδίτη; Μέχρι και τις 22, θα κάνεις μια κούρα ας το πούμε, να πάρεις δυνάμεις για τις επόμενες κινήσεις που σκοπεύεις να κάνεις. Δώσε βάση σε αυτά που θα ακούσεις στις 23, κάτι κακό κρύβεται από πίσω. Ακολουθεί ένα ερωτικό τριήμερο μέχρι και τις 24, που θα βρεθείς στο κατάλληλο μέρος, την ιδανική στιγμή και εκεί θα συμβεί το μοιραίο. Ακολούθησε την καρδιά σου.  
Ζυγός
Βασανίζεσαι με τα επαγγελματικά και οικονομικά σου ζητήματα, αφού δεν σου περισσεύει τίποτα. Κάνεις ένα μικρό θαύμα στις 22 και ανατρέπεις την κατάσταση θετικά. Ερωτικό το διήμερο μέχρι και τις 24, όμως απιστίες λένε τα άστρα, ζαβολιές και έντονο παρασκήνιο. Κάποιος φίλος θα καθαρίσει για σένα, μην επαναπαυθείς όμως σε αυτό. Σε στενοχωρούν στις 25, προσπέρασέ το. Απόφυγε τις συζητήσει.

Σκορπιός
Μυστήριες οι μέρες σου όμως πολύ δυνατές. Έρωτας και χρήμα, όλα θα συμβούν, πιο δραστήρια από ποτέ. Γοητευτική, σαγηνεύεις τα πλήθη, ή ακόμα και τον σύντροφό σου, ή μια νέα ύπαρξη, είσαι κοντά στο να πραγματοποιήσεις μια επιθυμία σου. Στις 22 όλα στα κόκκινα, ίσως όμως και άκρως επικίνδυνα! Μέχρι και τις 23 εστιάζεις πάλι στη δουλειά σου, βάζεις στόχους υψηλούς και προχωράς σε νέες συνεργασίες. Ανανεώνεσαι με το παραπάνω.

Τοξότης
Επαγγελματικές επιτυχίες μέχρι και τις 21. Μπορεί να πάρεις μια αύξηση ή ένα μπόνους. Μην το βάζεις κάτω με τίποτα. Συγχρόνως ερωτοτροπείς με κάποιον από τη δουλειά σου αν και ξέρεις πως αυτό δεν είναι σωστό. Σκέψου το ξανά! Θετικές μέρες για τα επαγγελματικά σου μέχρι και τις 25, κάνεις εσύ παιχνίδι, έτσι όπως θέλεις. Κάποια εμπόδια σού παρουσιάζονται, στο χέρι σου είναι να τα αντιμετωπίσεις με επιτυχία και να προχωρήσεις παρακάτω!

Αιγόκερως
Καλύτερες μέρες από αυτές δεν υπάρχουν! Όλη η τύχη με το μέρος σου, σου συμβαίνουν τα απίστευτα! Μέχρι τις 21 θα δεις τα σημάδια και στις 22 ενδέχεται να σου προτείνουν κάτι που θα σε απογειώσει κανονικά. Μπορεί να είναι ερωτικό ή επαγγελματικό. Ένα ταξίδι στις 25 σε ανανεώνει πολύ. Δώσε βάση στις λεπτομέρειες, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και μέχρι τις 26 να προσμένεις τα πιο ευχάριστα μαντάτα!

Υδροχόος
Σου δίνεται η ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου στις 22. Φρόντισε να είσαι συνεπής στις 23 και, νομίζω, έφτασε καιρός να χρησιμοποιήσεις τις γνωριμίες σου για να πετύχεις τον σκοπό σου. Να προσέχεις στις 24, μην εμπιστευθείς εύκολα δικά σου πράγματα στους άλλους. Ό,τι κάνεις από μόνη σου. Θετικές και αισιόδοξες οι μέρες σου για επαγγελματικά ζητήματα στις 24 και 25, καιρός να πάρεις το αίμα σου πίσω, άμα δουλέψεις με πάθος. Μη σε πάρει από κάτω, δεν υπάρχει λόγος. 

ΙχθύεςΜε τα επαγγελματικά σου ασχολείσαι ως τις 26. Ένας άνθρωπος είναι η θέση-κλειδί για ένα καλύτερο αύριο. Δώσε βάση, μάθε και συνεργάσου. Καιρός για ρίσκο. Να είσαι καχύποπτη, κάποιος δεν σου δείχνει το αληθινό του πρόσωπο. Αποφασίζεις, λοιπόν, να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα και να κρατήσεις δίπλα σου όσους πραγματικά αγαπάς και το αξίζουν. Ένα νέο έρχεται στην πόρτα σου, πολύ ευχάριστο. Δραστηριοποιήσου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου