Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | Έθαψαν ΖΩΝΤΑΝΗ γυναίκα!! ΔΕΙΤΕ video...
Σοκ προκαλεί το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών που εξέτασαν τη σωρό της Καλλιόπης Ζαφειρίου, οι συγγενείς της οποίας πέρυσι είχαν υποστηρίξει ότι θάφτηκε ζωντανή στο νεκροταφείο της Άνω Περαίας.

Όλα ξεκίνησαν στις 24 Σεπτεμβρίου του 2014 όταν η 49χρονη καρκινοπαθής φέρεται να υπέκυψε από την επάρατη νόσο. Η Καλλιόπη Ζαφειριού, μητέρα δύο παιδιών, νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της πόλης και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς άφησε εκεί, την τελευταία της πνοή.

Οι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό και στις 18:30 το απόγευμα και πραγματοποίησαν κανονικά την κηδεία στο νεκροταφείο της Περαίας.

Λίγο αργότερα, συγγενείς της εμφανίζονταν πεπεισμένοι πως την άκουσαν να φωνάζει μέσα από τον τάφο, ενώ και επισκέπτες διπλανού τάφου ανέφεραν ότι άκουσαν φωνές.
Παρόλα αυτά η άποψη των γιατρών του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο ήταν εντελώς αντίθετη καθώς εξετάζοντας την σωρό της γυναίκας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είχε νεκρική ακαμψία. Είχε πεθάνει πολλές ώρες πριν και θεωρούσε αδύνατο να υπήρξε νεκροφάνεια.

«Δεν το πιστεύω», είχε πει η γιατρός Χρυσή Ματσικούδη λέγοντας μάλιστα ότι και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο 10 λεπτά μετά την καταγγελία διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε νεκρική ακαμψία. «Κάναμε και καρδιογράφημα και τις υπόλοιπες εξετάσεις», είπε η γιατρός του ΕΚΑΒ που υποστήριξε ότι δεν υπήρχε άλλη ένδειξη. «Δεν μπορεί άνθρωπος με νεκρική ακαμψία να φώναζε και να χτυπούσε το φέρετρο», είπε.


Το πόρισμα των ιατροδικαστών

Ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Σαμουήλ Ντούγκου Ντζάου αποδίδει το θάνατο της 49χρονης σε καρδιακή ανακοπή που υπέστη όταν ήδη βρισκόταν μέσα στον τάφο.

«Ο θάνατός της επήλθε κατά τον εν ζωή ενταφιασμό της περί τις 20.00, πιθανότατα συνέπεια καρδιακής ανακοπής», αναφέρει στην γνωμοδότησή του που δημοσιεύει η Espresso.

Όπως υποστηρίζει, η 49χρονη θεωρήθηκε νεκρή εξαιτίας της επίδρασης της φαρμακευτικής αγωγής που της χορηγούσαν. «Πρόκειται για περίπτωση νεκροφάνειας, μια σπάνια κατάσταση, που λόγω της επιπόλαιας αναζήτησης των πρώιμων σημείων και της πρόχειρης εργαστηριακής διαπίστωσης του θανάτου, οδήγησε σε εσφαλμένη διάγνωσή του», αναφέρει...

ΔΕΙΤΕ το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου