Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘPΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ | " Έχει γεμίσει η περιοχή με πτώματα..."
«Μέχρι στιγμής έχουμε εντοπίσει 49 πτώματα. Υπάρχουν περίπου 35 τραυματίες που έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο», πρόσθεσε η Άλβα, ενώ ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 20 νεκρούς μόνον.

«Το εστιατόριο βρίσκεται σε μια πολυσύχναστη περιοχή και πολλοί άνθρωποι έπαιρναν το πρωινό τους την ώρα εκείνη, γεγονός που εξηγεί τον τόσο μεγάλο απολογισμό», επεσήμανε η ίδια πηγή.

«Σημειώθηκε δεύτερη έκρηξη, υπάρχουν περισσότερα θύματα», εξήγησε από την πλευρά του ο  επιθεωρητής της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που προκάλεσε ζημιές στα γειτονικά κτίρια.
Τουλάχιστον 49 άνθρωποι είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός της έκρηξης που σημειώθηκε σε πολυσύχναστο εστιατόριο στην Ινδία. Η έκρηξη οφείλεται σε διαρροή φιάλης υγραερίου. 

Η έκρηξη σημειώθηκε πριν λίγες ώρες στην πόλη Πέτλαουαντ του κρατιδίου Μάντια Πραντές την ώρα που δεκάδες εργαζόμενοι και μαθητές έπαιρναν το πρωινό τους, δήλωσε η Σίμα Άλβα αξιωματούχος της αστυνομίας της επαρχίας.

«Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που δεν είμαστε σε θέση να ταυτοποιήσουμε τα πτώματα. Μέχρι στιγμής έχουμε μετρήσει 30. Έχουμε ανασύρει τραυματίες από τα συντρίμμια και έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με τον Σίβτζι Σινγκ, ένας άλλος αστυνομικός , η έκρηξη πυροδοτήθηκε από την έκρηξη ενός πυροκροτητή ο οποίος θα χρησιμοποιούνταν για εξορύξεις και ήταν αποθηκευμένος σε ένα γειτονικό κτίριο.

Ο πρωθυπουργός του Μάντια Πραντές Σίβρατζ Σινγκ Τσούχαν εξέφρασε στον λογαριασμό του στο Twitter τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων. «Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων και προσεύχομαι για τη γρήγορη ανάρρωση των τραυματιών», ανέφερε.

Εξάλλου ανακοίνωσε ότι θα δοθούν 200.000 ρουπίες (περίπου 3.000 ευρώ) στις οικογένειες των θυμάτων και 50.000 ρουπίες (περίπου 700 ευρώ) στους τραυματίες...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου