Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΩPΑ τραγωδία στην Θεσσαλονίκη | ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουμε νεκρούς ...




Τραγικό θάνατο βρήκαν ένας άντρας και μία γυναίκα σε πυρκαγιά που ξέσπασε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, 12 λεπτά μετά τη μία τη νύχτα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε τηλεφωνήματα για φωτιά σε διαμέρισμα 7ου ορόφου, στην πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Ι. Δραγούμη 69.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο έσπευσαν 17 πυροσβέστες με 8 οχήματα και ξεκίνησαν το έργο της κατάσβεσης. Ήταν όμως ήδη αργά.
Οι πυροσβέστες που μπήκαν στο διαμέρισμα εντόπισαν τις σορούς ενός άντρα και μιας γυναίκας, που είχαν απανθρακωθεί. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για 41χρονο άνδρα και 35χρονη γυναίκα, που κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί εγκλωβίστηκαν στο σπίτι και βρήκαν φρικτό θάνατο στις φλόγες.



Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι δύο ένοικοι εντοπίστηκαν νεκροί, πιθανότατα λιποθύμισαν από αναθυμιάσεις και στην συνέχεια απανθρακώθηκαν. Η φωτιά περιορίστηκε σε χώρους τους διαμερίσματος, ενώ δεν κινδύνευσαν ένοικοι άλλων διαμερισμάτων. Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται από την Πυροσβεστική...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου