Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ | Θρήνος για τους τρεις φοιτητές που σκοτώθηκαν στην Πάτρα




Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο παλιό λιμάνι στην Πάτρα. 

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αυτοκίνητο μάρκας Hyundai Atos με έξι νέα παιδιά (τέσσερα αγόρια και δύο κορίτσια) έπεσε στην προβλήτα της Αγίου Νικολάου λίγο μετά τις 05:30, με αποτέλεσμα τρεις από τους επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους και να ανασυρθούν νεκροί από δύτες που μαζί με άνδρες της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο για να τους απεγκλωβίσουν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκροί είναι ένας 21χρονος και μια 23χρονη, κάτοικοι Πατρών, και μία 20χρονη από την Καλαμάτα. Πρόκειται για τον Αλέξης Ανδρέας του Βησσαρίωνα, την Ρεγγίνα Ζαπάντη του Ιακώβου και την Γεωργιάνα Μουραφέτη από την Καλαμάτα.
Σώοι είναι οι υπόλοιποι τρεις επιβαίνοντες, ανάμεσά τους κι ο οδηγός του μοιραίου οχήματος. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, ένας από τους τρεις διασωθέντες ανασύρθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν προληπτικά ο οδηγός του οχήματος κι ο τρίτος διασωθείς. 

Και τα τρία παιδιά, ηλικίας 27, 24 και 23 ετών, που σώθηκαν βρίσκονται σε κατάσταση σοκ κι αδυνατούν να πιστέψουν πώς η επιστροφή στο σπίτι από τη βραδινή διασκέδαση είχε μία τόσο τραγική κατάληξη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού δυστυχήματος διενεργεί το Λιμενικό Πάτρας. 

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

...............................Ο άτυχος Αλέξης Ανδρέας 
...............................Η Ρεγγίνα Ζαπάντη 
...............................Η Γεωργιάνα Μουραφέτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου