Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Επιβεβαιώνεται ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΑΣ | Ανατριχιαστική ΔΗΛΩΣΗ υπουργού!! "Δυστυχώς στην ελλάδα...."


Παραδοχή-βόμβα από τον αρμόδιο υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Το φόβο πολλών πολιτών επιβεβαίωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας, ο οποίος μιλώντας στην τηλεόραση του Star παραδέχθηκε πως έχουν μπει στην Ελλάδα και τζιχαντιστές ανάμεσα στους πρόσφυγες που βρίσκονται στα νησιά της χώρας. 

«Θα ήταν ανόητος όποιος πει ότι δεν συμβαίνει αυτό» είπε ο κ. Μουζάλας παραδεχόμενος ότι πιθανόν ανάμεσα στους πρόσφυγες που ήρθαν στην Ελλάδα και πέρασαν στην Ευρώπη να βρίσκονταν και Τζιχαντιστές».


«Νομίζω ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ευρωπαϊκών κρατών επιβεβαιώνουν ότι ένας μικρός αριθμός είναι πιθανόν να έχει περάσει στην Ευρώπη» συμπλήρωσε ο κ. Μουζάλας αν και όπως υποστήριξε οι τζιχαντιστές διεθνώς δεν έχουν ανάγκη να περάσουν στην Ευρώπη «δόξα τω Θεω έχουν πάρα πολλούς Ευρωπαίους τζιχαντιστές, ίσα-ίσα κάνουν το αντίθετο».

Σύμφωνα με τον κ. Μουζάλα το 60% των προσφύγων και μεταναστών είναι Σύριοι της μεσαίας τάξης που φεύγουν τρέχοντας από τον φόβο των τζιχαντιστών, το 20% είναι Αφγανοί από τους οποίους οι μισοί είναι πρόσφυγες και μισοί είναι μετανάστες και υπάρχει και ένα 15%-20% που είναι μετανάστες χωρίς χαρτιά.

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ
Την ώρα που η κατάσταση στο νησί παραμένε εκρηκτική, με τα επεισόδια να διαδέχονται καθημερινά το ένα το άλλο, το πλακάτ που βλέπετε στις επόμενες φωτογραφίες, κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. 

Το σήκωσαν μετανάστες κατά τη διάρκεια της χθεσινής διαμαρτυρίας και πορείας τους στο κέντρο της Μυτιλήνης. Στο πλακάτ που είναι γραμμένο στα αγγλικά αναφέρει... 

«we will destroy the island» δηλαδή ''θα καταστρέψουμε το νησί σας''. Πολλοί μάλιστα μιλούν για προσπάθεια προβοκάτσιας, που βάζει στο στόχαστρο εξαθλιωμένους ανθρώπους που ψάχνουν για ένα καλύτερο αύριο... Τα συμπεράσματα δικά σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου