Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Παίκτης του The Voice τραγουδάει στους δρόμους του Θησείου για να ζήσει! (PHOTOS)





O Νεκτάριος Μαλλάς, ο πιο ιδιαίτερος συμμετέχοντας του τάλεντ σόου «The Voice»,γεννήθηκε χωρίς όραση. Αυτό συνέβη επειδή η μητέρα του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έπαιρνε φάρμακα. Εκείνος, παρά τις δυσκολίες,έβρισκε –τι καλύτερο;–διέξοδο στη μουσική.
Ο τρίτος φιναλίστ του «The Voice2» από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου,που είχε αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από coaches και κοινό, επέστρεψε στο Θησείο, όπως συνήθιζε και πριν από το σόου, για να ψυχαγωγήσει τους περαστικούς. Εκεί δεν είναι μόνος, αφού κατά διαστήματα τραγουδάει μαζί με νέα και παλιά άτομα του χώρου.
Εκεί τον βρήκαμε να ερμηνεύει μαζί με τη φίλη του, Μαρία, δηλώνοντας γι’ αυτή την… περίεργη απόφασή του:«Δεν εμφανίζομαι συνειδητά σε νυχτερινά μαγαζιά, προσπαθώ να κάνω street art».
Έγκυρες πηγές εκμυστηρεύτηκαν στο «Π» ότι η Μελίνα Ασλανίδου τον βοηθάει όσο μπορεί. Κατά καιρούς, του στέλνει νέα και παλιά άτομα από τον χώρο της μουσικής και τραγουδάνε μαζί στο πλακόστρωτο του Θησείου.
Σε μία σύντομη κουβέντα που είχαμε μαζί του,αλλά και με τη φίλη του, Μαρία, απάντησε στις ερωτήσεις μας:
Γιατί επιλέγεις ακόμα και τώρα, μετά την επιτυχία σου στο «TheVoice»,να εμφανίζεσαι εδώ;
Η επιτυχία είναι αυτή, να με βλέπει ο κόσμος και να γουστάρει αυτό που βλέπει. Μου το έχουν πει πολλοί αυτό, ότι δεν περίμεναν ότι θα ερχόμουν ξανά εδώ, αλλά όχι. Έχω προτάσεις να εμφανίζομαι σε live και κατά καιρούς το κάνω. Πρόσφατα ήμουν στην Κύπρο και τώρα γύρισα.
Έχεις κανονίσει κάτι για το καλοκαίρι ή από τον Σεπτέμβριο;
Είχα ανέβει Θεσσαλονίκη για περίπου δέκα μέρες όπου έκανα κάποια liveσε μουσικές σκηνές. Όμως και εκεί που πήγα,εμφανίστηκα για όλον τον κόσμο στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία.
Τέλος,τον ρωτήσαμε αν θα κάνει κάτι δισκογραφικά, όμως δεν ήθελε ακόμη να μας αποκαλύψει κάτι. Είναι σε συζητήσεις και μόλις τελειώσει τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα θα έχει χρόνο να το σκεφτεί.
6+1 πράγματα που δεν ξέρετε για τον Νεκτάριο Μαλλά
  • Ζει μόνιμα στην Αθήνα, συγκεκριμένα στην Καλλιθέα.
  • Είναι γεννημένος στις 17 Μαΐου 1971 και ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου.
  • Κατάγεται από τη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από τη Νέα Καλλικράτεια της Χαλκιδικής.
  • Είναι χωρισμένος και έχει δύο παιδιά. Ένα κορίτσι 17 ετών και ένα αγόρι 14, τα οποία μένουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη με τη μητέρα τους.
  • Το πρώτο του single έχει ήδη κυκλοφορήσει, με τίτλο «Ζητάς πολλά».
  • Η φωνή του μοιάζει απίστευτα με αυτήν του Αντώνη Βαρδή, σε σημείο που ο Αντώνης Ρέμος… μπερδεύτηκε.
  • Στο «The Voice» το «κουμπί» είχαν πατήσει η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Ασλανίδου. Εκείνος, ως γνωστόν, επέλεξε τη Μελίνα.


Πηγή: Verysorry.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου