Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

ΤΩPΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ανακοίνωση της ΕΘΝΙΚΗΣ τράπεζας | ΔΕΙΤΕ τι συμβαίνει;;

Με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων, η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας έθεσε στη διάθεσή τους 30 επιπλέον καταστήματα.

Πηγές τις τράπεζας επισημαίνουν ότιη πρόθεση της Εθνικής Τράπεζας αλλά και των άλλων τραπεζών για την εξυπηρέτηση του κοινού με αλφαβητική σειρά, ώστε να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο τρόπο οι συνταξιούχοι δεν επετεύχθη, και αυτό γιατί η αναγκαία πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και η Υπουργική απόφαση που όριζε το ποσό της καταβολής των 120 ευρώ σε κάθε συνταξιούχο, απεστάλη μετά τα μεσάνυκτα. 

Σύμφωνα με κύκλους της τράπεζας τα περισσότερα εκ των 280 καταστημάτων που λειτούργησαν τελικά, έμειναν ανοικτά και μετά τη λήξη του κανονικού ωραρίου, ενώ παρά τις όποιες προσπάθειες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων, υπήρξαν, σε ορισμένα καταστήματα, δυσκολίες λόγω της προσέλευσης μεγάλου αριθμού συνταξιούχων κυρίως τις πρώτες ώρες λειτουργίας. 
Συνεπώς τα Δελτία Τύπου, τόσο της Εθνικής όσο και των άλλων τραπεζών, για την ενημέρωση του κοινού, εξεδόθησαν στη 1 τα ξημερώματα.

Οι ίδιες πηγές διευκρινίζουν ότι μετά τις 11 το πρωί, η ροή στην εξυπηρέτηση των συνταξιούχων ήταν μειωμένη συγκριτικά με τη ροή που εμφανίζεται στις, υπό κανονικές συνθήκες, ημέρες πληρωμής συντάξεων και αναμένεται να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο από αύριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου