Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

ΤΩPΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ | ΔΕΙΤΕ πως θα ανοίξουν οι τράπεζες της Ελλάδος;;

Με τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ανησυχούν για την κλιμάκωση της κρίσης στην Ελλάδα και τις συγκρούσεις σε Μέση Ανατολή και Ουκρανία, σήμερα ο πρώην αξιωματούχος του αμερικανικού Κογκρέσου, Δρ Paul Craig Roberts, ανέφερε πως το ΟΧΙ στο Ελληνικό Δημοψήφισμα για την απόρριψη περισσότερης λιτότητας αποτελεί ένα πλήγμα για την Νέα Παγκόσμια Τάξη, ωστόσο δεν βάζει τέλος στο ελληνικό δράμα που συντελείται…


«Με το 90% των καταμετρημένων ψήφων (σε εκείνο το χρονικό σημείο έγιναν οι δηλώσεις), οι Έλληνες ψήφισαν 61% ΟΧΙ και 39% ΝΑΙ σχετικά με την αποδοχή του τελευταίου γύρου λιτότητας που η ΕΕ προσπαθεί να επιβάλει στον ελληνικό λαό προς όφελος του 1%….», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι το 39% ψήφισε υπέρ του ενός τοις εκατό κατά τα δικών του συμφερόντων. Το ποσοστό 39% αυτής της ψηφοφορίας δείχνει ότι η προπαγάνδα που γίνεται για να πείσει τους ανθρώπους να καταψηφίσουν το δικό τους συμφέρον πιάνει τόπο. Η ψηφοφορία δεν ήταν μια ψήφος για να αποχωρήσει η Ελλάδα από την ΕΕ.
Με την υποστήριξη του ελληνικού έθνους, η ελληνική κυβέρνηση ελπίζει να επαναλάβει τις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ και να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα του χρέους που θα λειτουργήσει στην πραγματικότητα. Η ΕΕ αντιτίθεται προς τον ελληνικό λαό λέγοντας να αφεθεί στη μοίρα του. Η κοινή λογική που κυριαρχεί είναι πως οι σκληροπυρηνικοί Ευρωπαίοι είναι διατεθειμένοι να αγνοήσουν την ψηφοφορία και να διατηρηθεί η άκαμπτη θέση της ΕΕ.

Με το ζήτημα του χρέους να μπορεί να επιλυθεί μόνο με τους όρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης Όπως έχει γίνει απολύτως σαφές, αυτοί οι όροι είναι η λεηλασία της ελληνικής οικονομίας από το ένα τοις εκατό.

Δεδομένου ότι οι ελληνικές τράπεζες είναι κλειστές και προφανώς δεν μπορουν να ανοίξουν εκ νέου χωρίς επίλυση του ζητήματος, η ακαμψία της ΕΕ θα αναγκάσει την Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ και να επιστρέψει στο δικό της νόμισμα, ώστε να ανοίξει εκ νέου τις τράπεζες. Αυτό δεν θα απαιτούσε την αναχώρηση της Ελλάδας από την ΕΕ, όπως γίνεται με το Ηνωμένο Βασίλειο και ένα ή δύο άλλα κράτη μέλη της ΕΕ που έχουν τα δικά τους νομίσματα.

Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα η ΕΕ και η Ουάσιγκτον καθώς και η ιαπωνική Ουάσιγκτον, ο Καναδάς και η Αυστραλία (υποτελείς τους) θα επιτεθούν στο νέο ελληνικό νόμισμα και θα οδηγήσουν την αξία του στις αγορές συναλλάγματος σε μια τέτοια χαμηλή τιμή ώστε η Ελλάδα να μην μπορεί να εισάγει. Και ο πλούτος που κατέχει με ελληνικό νόμισμα να μην έχει καμία αξία στο εξωτερικό .


Μια άκαμπτη ΕΕ δημιουργεί τις συνθήκες για τη Ρωσία και την Κίνα να δράσουν. Αυτά τα δύο ισχυρά έθνη έχουν τα μέσα για να χρηματοδοτήσουν την Ελλάδα και να ενισχύσουν ττις οικονομικές σχέσεις που δημιουργούνται από αυτές τις δύο χώρες και από τις χώρες BRICS.

Το ελληνικό δράμα δεν έχει ακόμη τελειώσει. Ας προσευχηθούν οι άνθρωποι εκεί πως η ρωσική και η κινεζική κυβέρνηση θα κατανοήσουν ότι η διάσωση της Ελλάδας είναι η έναρξη της διαδικασίας της διαλεύκανσης του ΝΑΤΟ, του μηχανισμού της Ουάσιγκτον για την άσκηση των συγκρούσεων με τις δύο χώρες.
Το ένα τοις εκατό στοχεύει εν συνεχεία στη λεηλασία της Ιταλίας και της Ισπανία, και, τελικά, της Γαλλίας και της ίδια της Γερμανία που τώρα χρησιμοποιεί για να ολοκληρώσει το σχέδιο της. Αν οι Έλληνες σωθούν από τα νύχια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ιταλία και Ισπανία θα μπορούσαν να ακολουθήσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου